Τελείωσε το DEAL της Vodafone που απέκτησε το 72% της hellas online έναντι 72,7 εκατ.

0

Εκλεισε και επισήμως η συμφωνία για την hellas online και την απόκτηση ποσοστού 72,7% έναντι 72,7 εκατ. ευρώ από την Vodafone. Μια συμφωνία που αλλάζει τα δεδομένα στο τηλεπικοινωνιακό χάρτη της χώρας....

Οπως ανακοίνωσε η Vodafone Ελλάδας συμφώνησε με τις εταιρίες Intracom Group και World Equities Investments Holdings SA για την απόκτηση του ποσοστού 72,7% που αυτές κατέχουν στην hellas online, στην τιμή των € 72,7 εκατ.

Η Vodafone Ελλάδας κατέχει ήδη 18,4% μερίδιο στην hellas online και με την ολοκλήρωση αυτής της συμφωνίας το συνολικό ποσοστό θα ανέλθει στο 91,2%.
Η συμφωνία τελεί υπό την έγκριση της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).


Από την πλευρά του ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας, Γλαύκος Περσιάνης τόνισε ότι πρόκειται για μία συμφωνία η οποία θα «επιταχύνει τη  στρατηγική μας για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών επικοινωνίας και αποτελεί μια σημαντική εξέλιξη για την ελληνική αγορά. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες που να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των συνδρομητών μας,  μέσα από ένα από τα πιο ανεπτυγμένα δίκτυα στην Ελλάδα. Η Vodafone θα συνεχίσει να επενδύει στη χώρα σε υποδομές και καινοτόμες τεχνολογίες, οι οποίες συμβάλλουν έμπρακτα στην ανάπτυξη και στην οικονομία».
Μέσω της εξαγοράς η Vodafone Ελλάδας θα προσθέσει στην συνδρομητική της βάση 519.000 LLU συνδρομητές και 11% μερίδιο αγοράς πελατών σταθερής τηλεφωνίας, το οποίο κατείχε η  HOL στα τέλη του περασμένου έτους.
Επίσης η HOL διαθέτει δίκτυο οπτικών ινών που ξεπερνά τα 5.200 χλμ, ενώ είναι ο πρώτος πάροχος στην Ελλάδα που αναβαθμίζει το δίκτυο οπτικών ινών του στα 100 Gigabit.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !