Στο μικροσκόπιο η μητρική του iphone 6 δείχνει πιο γρήγορο LTE

0
Οι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας σε όλο τον κόσμο αναπτύσσουν πρότυπο δίκτυο LTE με μεγάλες ταχύτητες πλέον που υποστηρίζουν μέχρι και 300 Mbit /s . 
Στην μητρική πλακέτα που διέρρευσε εχθές του iphone 6 σύμφωνα με το ...
MacRumors, η επόμενη ναυαρχίδα της Apple έχει -εγκατεστημένο modem LTE Qualcomm MDM9625M. Είναι κατασκευασμένο σε τεχνολογία επεξεργασίας 28-νανομέτρων και υποστηρίζει σχεδόν όλα τα σύγχρονα κυψελοειδή πρότυπα, συμπεριλαμβανομένης της LTE-Advanced.

Σε σύγκριση με τα μοντέλα iPhone 5s και iPhone 5c χρησιμοποιείται η LTE-ενότητα της κατηγορίας 3, η οποία προσφέρει ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων έως και 100 Mbit / s. Έτσι, η νέα γενιά του iphone είναι 150% πιο γρήγορη.
 Τώρα για το νέο  iphone 6 εικάζουν ότι η Apple έχει επιλέξει LTE-modem Qualcomm MDM9x35, το οποίο είναι συμβατό με τα δίκτυα LTE τέταρτης γενιάς Κατηγορία 6 και παρέχει ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων έως και 300 Mbit / s.

Η επιλογή υπέρ του Qualcomm MDM9625M εξηγούν οι παρατηρητές είναι ο καλύτερος δείκτης των τσιπ για την  μπαταρία. Λόγω του γεγονότος ότι το μόντεμ έχει ρυθμιστεί για τη διαδικασία στα 28-nm, μπορεί να λειτουργεί σε υψηλές ταχύτητες, ενώ διατηρείται μία χαμηλή θερμοκρασία.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !