Το MovieBox τώρα και στο ios 8.2 χωρίς jailbreak

1
Είναι γνωστή η διαμάχη της Apple με τις εφαρμογές όπως είναι το MovieBox η το PlayBox και άλλες καθώς η Apple εκτός ότι τις απαγορεύει αυστηρά να ανεβούν στο κατάστημα της σε κάθε αναβάθμιση λογισμικού διορθώνει και την ευπάθεια που εκμεταλλεύονται να εγκατασταθούν χωρίς jailbreak....

Η κόντρα όμως της γάτας με το ποντίκι φαίνεται να συνεχίζεται κανονικά με την Apple να κατεβάζει την εφαρμογή PlayBox που ξεγλίστρησε πριν λίγο καιρό και είχε ανεβεί στο AppStore με έξυπνο τρόπο και τώρα το MovieBox να απαντά πως μπορεί να εγκατασταθεί στο ios 8.2 χωρίς να χρειάζεται jailbreak η συσκευή.

Ο τρόπος είναι απλός θα χρειαστείτε να πάτε με τον safari του κινητού στην σελίδα εδώ και να κάνετε εγκατάσταση το πρόγραμμα vshare χωρίς jailbreak.
Μετά στην μηχανή αναζήτησης του προγράμματος αναζητήστε την εφαρμογή MovieBox όπου και  και μπορείτε να την κατεβάσετε και θα εγκατασταθεί στην συσκευή σας.



Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

  1. Το MovieBox δεν μου εγκαταστάθηκε.Δοκιμασα όμως το Navigon και εγκαταστάθηκε με απόλυτη επιτυχία τόσο στο iPad 2 όσο και στο iPhone 4 Ευχαριστουμε πολύ !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !