Η νέα ενημέρωση WhatsApp επιτρέπει στους χρήστες να διαγράψουν τα μηνύματα που έχουν σταλεί.

0
Το WhatsApp μόλις ανακοίνωσε την υποστήριξη για τη διαγραφή των μηνυμάτων που παραδόθηκαν. Δείτε πώς μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτό το νέο χαρακτηριστικό.

WhatsApp και Telegram είναι τα δύο μεγάλα ονόματα στην αρένα άμεσων μηνυμάτων. Το τηλεγράφημα σας επιτρέπει ήδη να διαγράψετε τα απεσταλμένα μηνύματα, ώστε να παραμείνει το WhatsApp πίσω.Το WhatsApp μόλις εισήγαγε τη δυνατότητα διαγραφής μηνυμάτων που έχει ήδη λάβει μια επαφή . Το αίτημα για αυτό το χαρακτηριστικό είναι τεράστιο μέσα στην κοινότητα jailbreak και εκτός αυτής.

Αυτό το χαρακτηριστικό έχει και μερικούς περιορισμούς όμως:

1) Πρώτον, μπορείτε να διαγράψετε μόνο τα μηνύματα που παραδόθηκαν εντός χρονικού πλαισίου 7 λεπτών.

2) Δεύτερον, τόσο ο αποστολέας όσο και ο παραλήπτης πρέπει να έχουν μια συμβατή έκδοση της εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων.

Για παράδειγμα, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία σε περίπτωση που εκτελείτε την πιο πρόσφατη έκδοση ενώ η επαφή σας εξακολουθεί να χρησιμοποιεί την παλαιότερη έκδοση. Επίσης, αν χάσετε το παράθυρο των 7 λεπτών, μπορείτε να ξεχάσετε να διαγράψετε οτιδήποτε.

Απενεργοποιήστε τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο αμέσως μετά την αποστολή του λάθους μηνύματος. Απλά ανοίξτε το Κέντρο Ελέγχου και απενεργοποιήστε τα δεδομένα WiFi ή κινητά σας άμεσα.Αν και αυτό δεν είναι τόσο αποτελεσματικό όσο οι άνθρωποι το κάνουν να είναι, αξίζει να δοκιμάσετε αν δεν έχετε jailbreak.

1) Μεταβείτε στη συζήτηση όπου θέλετε να διαγράψετε ένα μήνυμα.

2) Πατήστε το μήνυμα που θέλετε και πατήστε Διαγραφή στο αναδυόμενο μενού.

3) Μπορείτε επίσης να ελέγξετε πολλά μηνύματα και να τα διαγράψετε μαζί. Πατήστε Διαγραφή> Διαγραφή για όλους.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !