Νέος μηχανισμός επιτρέπει την λειτουργία 2 SIM σε οποιοδήποτε iPhone

0
Η απόφαση της Apple να προσθέσει υποστήριξη διπλής SIM σε ορισμένα iPhones της φέτος και συγκεκριμένα στα νέα, αποδεικνύεται σωστή για πολλούς λόγους  αλλά αν δεν θέλετε να αγοράσετε ένα ολοκαίνουργιο και ακριβό iPhone υπάρχει ένας τρόπος για να μπορέσετε να το κάνετε αυτό.
Πρόκειται για ένα μικρο κουτάκι σε εμφάνιση σαν ένα AppleTV που δέχεται δυο SIM και μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε σε οποιοδήποτε τηλέφωνο.
Το κουτάκι αυτό συνδέετε στο διαδίκτυο με ένα καλώδιο Ethernet και έχει και μια τροφοδοσία για να λειτουργεί.
Έτσι για δουλέψουν οι 2 SIM σε ένα κινητό, αυτό απλά πρέπει να έχει πρόσβαση στο ίντερνετ και να κατ επέκταση στο κουτάκι αυτό απομακρυσμένα.
Με αυτό το τρόπο μπορεί να χρησιμοποιεί καποιος ακόμη και 3 κάρτες Sim αφού έχει την μια μέσα στο κινητό και τις υπόλοιπες μέσα στο κουτάκι αυτό.
Υποστηριζόμενες ζώνες: GSM 850MHz, EGSM 900MHz, DCS 1800MHz, PCS 1900MHz και έτσι μπορείτε να αποφύγετε τις χρεώσεις περιαγωγής.
Ιδανικό για ταξίδια, απολύτως ασφαλή χρήση με βελτιωμένες δυνατότητες κρυπτογράφησης.
Αυτό που είναι ακόμη πιο εκπληκτικό είναι το γεγονός ότι μπορείτε να επιλέξετε ένα από αυτό το κουτάκι με πρόσθετη έκπτωση αν χρησιμοποιήσετε τον κωδικό προώθησης DUALSFALL10OFF βάζοντας το στο "σύνδεσμο εδώ". Εάν χρειάζεστε πρόσβαση σε πολλαπλές κάρτες SIM σε ένα από τα παλαιότερα μοντέλα των iPhone σας (όπως το iPhone X, 7, 8 ή ακόμα και το 6) και ταξιδεύετε συχνά, αυτή είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για να μην πάρετε ένα νέο iPhone XS ή XS Max ακόμη.
Αν κάνετε την αγορά σας τώρα από 130 ευρώ θα το πάρετε στα 95 περίπου ευρώ.





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !