Η Lenovo θα κυκλοφορήσει ένα smartphone με τέσσερις κάμερες

0
Ο αντιπρόεδρος της Lenovo Chang Cheng μοιράστηκε στο Weibo την εικόνα της πίσω πλευράς ενός άγνωστου smartphone...
Σε αυτό είναι ορατοί τέσσερις κάμερες που βρίσκονται σε σχήμα τετραγώνου, και στη μέση, μεταξύ των φακών υπάρχει ένα μικρό φλας LED.

Η Huawei έθεσε πρόσφατα ένα ρεκόρ, τοποθετώντας τρεις κύριες κάμερες στο P20 Pro. Μερικοί κατασκευαστές ακολούθησαν το παράδειγμα, για παράδειγμα, η Samsung με το Galaxy A7 (2018), άλλοι σχεδιάζουν γενικά να απελευθερώσουν συσκευές με περισσότερες από τρεις πίσω κάμερες. Η δεύτερη ανήκει στην Nokia και στις 30 Σεπτεμβρίου προσχώρησε η Lenovo.

Η εικόνα αναφέρει επίσης ότι το τηλέφωνο θα παρουσιαστεί τον Οκτώβριο, αν και δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία. Αναμένεται ότι οι κάμερες θα υποστηρίξουν λειτουργίες AR. Και παρόλο που δεν γνωρίζουμε το όνομα της συσκευής, είναι πιθανό ότι θα είναι ένα slider Lenovo Z5 Pro.

Οι φήμες του Z5 Pro με αυτή τη δυνατότητα ήταν εδώ και εβδομάδες. Αναμένεται ότι θα είναι εξοπλισμένο με οθόνη χωρίς πλαίσιο, όπως το OPPO Find X, αλλά αντί του σερβομηχανισμού θα πάρει ένα μηχανισμό ολίσθησης. Μέχρι στιγμής, όλες οι διαρροές της συσκευής που εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο, έδειξαν μόνο το μπροστινό μέρος του smartphone.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !