Ορισμένα iPhone XS και iPhone XS Max δεν φορτίζουν όταν συνδέονται με το καλώδιο τροφοδοσίας.

0
Οι ιδιοκτήτες του iPhone XS και του iPhone XS Max παραπονιούνται ότι τα smartphones τους δεν μπορούν να φορτίζονται όταν συνδέεται το καλώδιο τροφοδοσίας.
Για να το διορθώσετε το πρόβλημα αυτό, πρέπει να ενεργοποιήσετε την οθόνη και να επανασυνδέσετε το καλώδιο για τη φόρτιση. Το πρόβλημα ονομάστηκε ChargeGate.

Για να επαληθευτεί η ειλικρίνεια των λέξεων των ιδιοκτητών του iPhone XS και του iPhone XS Max, ένα βίντεο βίντεο από το κανάλι UnboxTherapy κατέγραψε ένα ειδικό βίντεο. Στο βίντεο, συνδέει το καλώδιο σε οκτώ διαφορετικά XS XS!!! Τα περισσότερα τηλέφωνα δεν ανταποκρίνονται σε αυτό και αρχίζουν να φορτίζονται μόνο όταν η οθόνη ανάβει.

Τα συμπτώματα της ChargeGate είναι διαφορετικά. Ορισμένες συσκευές δεν φορτίζονται μέχρι να ενεργοποιηθεί χειροκίνητα η οθόνη.Σε άλλα πάλι πρέπει να επανασυνδέσουν ξανά το καλώδιο φόρτισης.

Το 9to5Mac γράφει ότι, κατά πάσα πιθανότητα, αυτό δεν είναι σφάλμα υλικού. Οι αναγνώστες του πόρου μίλησαν για ένα παρόμοιο πρόβλημα σε παλαιότερα iPhones και iPads με iOS 12. Αν αυτό ισχύει, τότε η Apple θα πρέπει να το διορθώσει στις επόμενες ενημερώσεις.






Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !