Το App Store κυκλοφόρησε μια επιλογή εφαρμογών στη μνήμη του Stan Lee

0
Στις 12 Νοεμβρίου τη Δευτερα, ο Stan Lee πέθανε, ήταν 95 ετών. Στη μνήμη του δημιουργού των εικονογραφημένων βιβλίων της Marvel, το κατάστημα του Apple app κυκλοφόρησε ένα άρθρο με μια σειρά από προγράμματα που θα σας βοηθήσουν να θυμηθείτε γιατί ο Stan Lee ήταν θρύλος.

Οι συντάκτες του άρθρου τόνισαν όχι μόνο ότι ο Stan Lee δημιούργησε τον Spider-Man, τον Hulk, τον Iron Man και ολόκληρη την ομάδα των εκδηκητών γενικά, αλλά επίσης ότι άλλαξε βασικά τον σύγχρονο πολιτισμό:

"Σε 10 χρόνια ύπαρξης του Marvel Universe, η Marvel έχει κυκλοφορήσει 20 ταινίες για υπερήρωες, που εφευρέθηκαν από τον Lee ... Ο Stan Lee έχει αλλάξει την αντίληψη των κόμικς στον κόσμο. Αυτός μας ενέπνευσε επίσης να δημιουργήσουμε το δικό μας, να σχεδιάσουμε από το μηδέν ή να επεξεργαστούμε τις φωτογραφίες σαν να ήσασταν στην ίδια σελίδα με τον Thor ».

Το App Store προσφέρει να «πραγματοποιήσετε τις ιδέες σας» και να γνωρίσετε τους χαρακτήρες Marvel: Color Your Own , iComics και Olli από τις εφαρμογές Tinrocket .

Κάθε παιχνίδι που δημιουργήθηκε από τα comics του Stan Lee θεωρείται συναρπαστικό από τους συγγραφείς του παιχνιδιού και προσφέρονται για να παίξουν με την MARVEL: Μάχη των Πρωταθλητών , MARVEL Strike Force , MARVEL Battle Lines και MARVEL Avengers Academy .
 


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !