Οι άνθρωποι σταμάτησαν να αγοράζουν smartphones και οι παγκόσμιες πωλήσεις μειώνονται

0
Σύμφωνα με την strategy analytics, αντανακλάται η πτώση της αγοράς smartphone και στο τέταρτο τρίμηνο. Η αναλυτική υπηρεσία δημοσίευσε μια βαθμολογία tvn εταιρειών που οδηγούν στην αγορά των smartphone.

"Η αγορά των smartphone είναι πράγματι σε ύφεση. Η βιομηχανία κινητών τηλεφώνων αγωνίζεται να αντιμετωπίσει σημαντικά μειωμένες επιδοτήσεις του φορέα εκμετάλλευσης, τη μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης των συσκευών, την αύξηση των αποθεμάτων σε διάφορες περιοχές και την έλλειψη καινοτομίας στον σχεδιασμό των gadget ", δήλωσε η Linda Sui, διευθυντής της strategy analytics.

Η Samsung κατέχει ηγετική θέση στην αξιολόγηση με μερίδιο αγοράς 20%, αλλά ο αριθμός της που ανέρχεται στα 72,3 εκατομμύρια μονάδες που πωλήθηκαν κατά τη διάρκεια του τριμήνου είναι 13% μικρότερος από την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

"Η Samsung χάνει το ποσοστό της με την Huawei, την Xiaomi και άλλους κινέζους ανταγωνιστές στις αγορές της Κίνας και της Ινδίας. Αυτό είναι ένα πρόβλημα που μια επιχείρηση πρέπει να λύσει πριν είναι πολύ αργά », σημειώνει η στρατηγική Analytics.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Huawei, με μερίδιο αγοράς 14%. Οι πωλήσεις της εταιρείας αυξήθηκαν κατά 32% το τρέχον τρίμηνο, σε σύγκριση με το 4ο τρίμηνο του 2017, και ανήλθαν σε 52 εκατομμύρια smartphones.

"Η Huawei δεν είναι σε ζήτηση στη Βόρεια Αμερική, αλλά είναι" τρομερά ​​δημοφιλής "στον υπόλοιπο κόσμο."

Κλείνει τις τρεις πρώτες βαθμολογίες η εταιρεία Apple. Οι πωλήσεις του iPhone ανήλθαν σε 46,9 εκατομμύρια συσκευές και ειναι ένας σταθερός ρυθμός ανάπτυξης για το τρίμηνο και προσέφερε στην εταιρία μερίδιο αγοράς 13%.

"Το νέο iPhone XR, XS και XS Max είναι σε καλή ζήτηση, αλλά η πολιτική αύξησης των τιμών της Apple δεν επιτρέπει την αύξηση της συνολικής ανάπτυξης", σημειώνει η Strategy Analytics.

Αγαπημένη από τους ανθρώπους είναι η Xiaomi αλλά όμως και αυτή κατέλαβε την 4η θέση με 9,2% της αγοράς, ενώ η πώληση 33 εκατομμύρια μονάδες σε ένα τέταρτο ήταν αρκετά καλή.Στην πέμπτη θέση βρίσκεται η Oppo με 8,7% της αγοράς και 31,2 εκατομμύρια πωληθέντα smartphones.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !