Η Apple ανακοίνωσε το κλείσιμο της υπηρεσίας Music Connect

0
Η Apple άρχισε να ειδοποιεί τους ερμηνευτές ότι δεν θα έχουν πλέον την ευκαιρία να δημοσιεύσουν περιεχόμενο στο Apple Music Connect, το οποίο είναι ουσιαστικά ένα κοινωνικό δίκτυο ενσωματωμένο στην πλατφόρμα ροής της εταιρείας. 


Η εταιρεία θα διαγράψει επίσης προγενέστερα δημοσιευμένα μηνύματα από την ενότητα "Για σένα" και τις σελίδες καλλιτεχνών που φιλοξενούνται από την Apple Music. Αυτό το "σκούπισμα" της Apple θα πραγματοποιηθεί το Μάιο του 2019.
Η αναφορά της διακοπής της υποστήριξης για την υπηρεσία Connect εμφανίστηκε στα ενημερωμένα έγγραφα υποστήριξης της Apple Music.

Κατά τη διάρκεια της διαφημιστικής εκστρατείας της Apple Music, η εταιρεία περιέγραψε το Music Connect ως ένα κοινωνικό δίκτυο για καλλιτέχνες να επικοινωνούν με τους οπαδούς τους. Ωστόσο, μετά από 3 χρόνια, η εταιρεία συνειδητοποίησε ότι αυτή η λειτουργία είχε αποτυχία. Οι περισσότεροι μουσικοί δεν χρησιμοποίησαν αυτήν την πλατφόρμα, προτιμώντας άλλες κοινωνικές υπηρεσίες δικτύων.

Το 2016, η εταιρεία αφαίρεσε την καρτέλα "Σύνδεση" από την εφαρμογή Apple Music και τοποθέτησε λογαριασμούς των καλλιτεχνών στο τέλος της ενότητας "Για σένα". Οι κοινωνικές λειτουργίες των χρηστών, όπως η κοινή χρήση playlist και η δραστηριότητα παρακολούθησης, δεν οδηγούν πουθενά.

Αυτή δεν είναι η πρώτη κακή εμπειρία της Apple στη δημιουργία ενός κοινωνικού δικτύου αφού πολύ πριν από την εμφάνιση της Apple Music Connect, η εταιρεία ξεκίνησε την υπηρεσία iTunes Ping, η οποία διήρκεσε μόνο δύο χρόνια.Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !