Αναμένεται σημαντική μείωση από τις προβλέψεις στις αποστολές iPhone το επόμενο τρίμηνο

0
Ο αναλυτής Ming-Chi Kuo δήλωσε ότι οι πωλήσεις των smartphone της Apple θα μειωθούν κατά 10% το επόμενο έτος λόγω της χαμηλής ζήτησης για το iPhone XS και XR. 


Σύμφωνα με τους αναλυτές, το πρώτο τρίμηνο του 2019 οι πωλήσεις θα είναι 38 με 42 εκατομμύρια μονάδες, δηλαδή 20% λιγότερο σε σύγκριση με την ίδια περίοδο το 2018 (τότε πωλήθηκαν 50 εκατομμύρια iPhone).
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Kuo υπέβαλε πρόβλεψη για την τριμηνιαία ημερολογιακή περίοδο από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο του 2019. Αυτό σημαίνει ότι τα στοιχεία της οικονομικής κατάστασης της Apple θα είναι διαφορετικά, επειδή βασίζονται στο οικονομικό τρίμηνο της εταιρείας, το οποίο καλύπτει την περίοδο των διακοπών από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο του 2018.

Η Ming-Chi Kuo αναμένει ότι οι συνολικές αποστολές iPhone για το 2018 θα είναι στα 210 εκατομμύρια. Προβλέπει επίσης πωλήσεις μεταξύ 188 και 194 εκατομμυρίων μονάδων το 2019, πράγμα που σημαίνει μείωση κατά 5-10%.

Σύμφωνα με τον Kuo, ένα μεγαλύτερο ποσοστό των παλαιότερων μοντέλων iPhone (όπως το iPhone 7 και το iPhone 8) στην αγορά δεν μπορεί να αντισταθμίσει τις αδύναμες πωλήσεις του iPhone XS και του iPhone XR.

Πρόσφατα, η Apple ακολουθεί μια επιθετική πολιτική μάρκετινγκ για να αυξήσει τις πωλήσεις iPhone το 2018, γεγονός που, με τη σειρά της, επιβεβαιώνει τη χαμηλή ζήτηση για νέα προϊόντα.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !