Ήρθε η ώρα να αναβαθμίσετε το iPhone 5s στο iOS 12

0
Οι ιδιοκτήτες των παλιών iPhone συχνά αναρωτιούνται εάν πρέπει να αναβαθμίσουν στη νέα έκδοση του iOS. Το πρόβλημα είναι ότι το νέο firmware μπορεί να επιβραδύνει την παλιά συσκευή, αλλά το iOS 12 είναι μια ευχάριστη εξαίρεση.

Η Apple τονίζει ότι το iOS 12 στοχεύει πρωτίστως στη διόρθωση σφαλμάτων και στη βελτίωση της απόδοσης. Η εταιρεία υπόσχεται ότι οι εφαρμογές λειτουργούν έως και δύο φορές γρηγορότερα και η κάμερα ανοίγει 70% γρηγορότερα. Η CNET έλεγξε αυτούς τους ισχυρισμούς.

Ο δημοσιογράφος Patrick Holland ενημέρωσε το iPhone 5s του στο iOS 12.1.1. Πριν από αυτό, είχε το iOS 11. Έκανε μερικές δοκιμές ταχύτητας και διαπίστωσε ότι σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις, το iOS 12 τρέχει πιο γρήγορα από το iOS 11.


Έτσι, το Safari ανοίγει τον ιστότοπο CNET 3,5 δευτερόλεπτα γρηγορότερα. Η διαφορά στην ταχύτητα της εργασίας είναι σχεδόν αδύνατη όταν ξεκινάτε "Mail" και Instagram, και στην περίπτωση του ανοίγματος των Χαρτών της Apple, δεν υπάρχει καθόλου αύξηση.

Παρ 'όλα αυτά, η Ολλανδία είναι βέβαιη ότι πρέπει να αναβαθμίσετε το iOS 12. Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό πρέπει να γίνει τουλάχιστον για λόγους νέας οργάνωσης των ειδοποιήσεων, υποστήριξης κλήσεων ομάδας με το FaceTime (μόνο για ηχητικά στο 5s) και καλύτερου ελέγχου της μπαταρίας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !