Η ενημέρωση του ITunes συντρίβει το Safari στο OS X Yosemite

0
Η Apple κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση του iTunes 12.8.1 για το OS X Yosemite. Μια δευτερεύουσα ενημέρωση επιόρθωσε ένα πρόβλημα που εμπόδισε το AirPlay να δουλέψει αλλά επίσης εμποδίζει το πρόγραμμα περιήγησης του Safari. 
Οι χρήστες του OS X Yosemite 10.10.5 ανέφεραν ότι η ενημέρωση του iTunes 12.8.1 είχε διαταράξει κάπως το Safari 10.1.2. Αυτή είναι η τελευταία έκδοση του Safari για OS X Yosemite. Κατά την εκκίνηση του προγράμματος περιήγησης, οι ιδιοκτήτες Mac βλέπουν την ακόλουθη ειδοποίηση:

Το Safari δεν ήταν δυνατό να ανοιχτεί λόγω προβλήματος.
Επικοινωνήστε με τον προγραμματιστή για να βεβαιωθείτε ότι το Safari συνεργάζεται με αυτή την έκδοση του Mac OS X. Μπορεί να χρειαστεί να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή. Ελέγξτε εάν έχουν εγκατασταθεί όλες οι ενημερώσεις εφαρμογών για Mac OS X.

Η Apple δεν σχολίασε το πρόβλημα.
Μέχρι την επίλυση του προβλήματος από την Apple, οι χρήστες δεν έχουν άλλη επιλογή από τη χρήση εναλλακτικών προγραμμάτων περιήγησης ή την αναβάθμιση σε μια νεότερη έκδοση του macOS.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !