Η Apple μηνύθηκε για παραβίαση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας σχετικά με το Bluetooth

0
Η Rembrandt Wireless Technologies κατέθεσε αγωγή εναντίον της Apple στο περιφερειακό δικαστήριο του Τέξας. Η Apple κατηγορείται για παραβίαση δύο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που σχετίζονται με το Bluetooth. 
Η Rembrandt Wireless Technologies ισχυρίζεται ότι όλα τα προϊόντα της Apple που υποστηρίζουν Bluetooth 2.0 και νεότερα παραβιάζουν τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας της. Όλα τα smartphones εμπίπτουν σε αυτόν τον κατάλογο, ξεκινώντας από το iPhone 3GS, το iPad, το Apple Watch, αρκετούς Mac και τα HomePods.

Αυτά είναι διπλώματα ευρεσιτεχνίας που σχετίζονται με την επιταχυνόμενη μεταφορά δεδομένων (EDR). Τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας έληξαν στις 4 Δεκεμβρίου 2018. Ωστόσο, η εταιρεία ισχυρίζεται ότι εξακολουθεί να έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση για παραβιάσεις που σημειώθηκαν πριν από τη λήξη των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.

Πέρυσι, η Rembrandt Wireless Technologies κέρδισε μια αντίστοιχη δίκη με τη Samsung για τα ίδια διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, η Samsung θα πρέπει να πληρώσει 11 εκατομμύρια δολάρια για την Rembrandt Wireless Technologies.

Η Rembrandt Wireless Technologies θέλει την Apple να αντισταθμίσει τις ζημιές. Το ποσό της πληρωμής θα καθοριστεί κατά τη διάρκεια της δίκης. Στην περίπτωση της Samsung, η κριτική επιτροπή έδωσε αποζημίωση ίση με πέντε λεπτά από κάθε συσκευή που παραβιάζει διπλώματα ευρεσιτεχνίας.Την υπόθεση θα δικάσει ο δικαστής Rodney Gilstrap, ο οποίος επίσης προήδρευσε της αγωγής εναντίον της Samsung.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !