Το iOS 12.2 beta 1 υποδεικνύει τα AirPods 2 που έρχονται σύντομα

0
Χθες, η Apple κυκλοφόρησε την πρώτη beta έκδοση του iOS 12.2 για τους προγραμματιστές. Αυτή η έκδοση περιέχει αρκετές αλλαγές και νέα χαρακτηριστικά. Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά είναι η προσθήκη μιας νέας οθόνης προσαρμογής που υποδεικνύει την επερχόμενη κυκλοφορία του AirPods 2.  
Κατά την αντιστοίχιση της δεύτερης γενιάς AirPods, ο χρήστης θα του ζητηθεί να ρυθμίσει το "Hi, Siri". Χάρη σε αυτό, τα ακουστικά θα ανταποκρίνονται μόνο στη φωνή του χρήστη όταν γυρίσουν στον βοηθό φωνής. Στη δεύτερη έκδοση του ασύρματου ακουστικού της Apple, μπορείτε να καλέσετε τη φωνητική εντολή Siri.

Οι φήμες για τα νέα AirPods ακούγονταν εδώ και πολύ καιρό. Η Apple κατάφερε ακόμη και να διαρρεύσει την νέα γενιά ακουστικών κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Σεπτέμβρη, όταν στο εισαγωγικό βίντεο με το ύφος της "Αποστολής Αδύνατο" το κορίτσι χρησιμοποίησε τη Siri στη φωνή της.

Πρόσφατα, η πύλη του Digitimes ανακοίνωσε επίσης ότι το AirPods 2 με παρακολούθηση της υγείας θα κυκλοφορήσει κατά το πρώτο εξάμηνο του 2019 .

Κρίνοντας από την εισαγωγή γραμμών κώδικα στο iOS 12.2 beta 1, είναι πιθανό η Apple να σχεδιάσει την κυκλοφορία του AirPods 2 στο εγγύς μέλλον.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !