Η Apple άλλαξε την απόφαση της και θα πληρώσει τους νικητές του διαγωνισμού Shot στο iPhone

0
Μερικές αναρτήσεις πιο κάτω αναφερθήκαμε για την τσιγκουνιά της εταιρίας να μην πληρώνει ακόμη και για τις εικόνες που χρησιμοποιεί.
Η απόφαση της Apple να μην πληρώσει τους χρήστες των οποίων οι φωτογραφίες θα είναι στην πρώτη δεκάδα, προκάλεσε ένα κύμα κριτικής όπως αναφερθήκαμε.     
Σήμερα όμως η εταιρεία έχει κάνει σημαντικές αλλαγές στους κανόνες του διαγωνισμού.

Αυτή την εβδομάδα η Apple ανακοίνωσε ένα νέο διαγωνισμό Shot on iPhone οπου οι χρήστες δείχνουν τις φωτογραφίες τους από το iPhone και η κριτική επιτροπή επιλέγει τις δέκα πρώτες. Οι φωτογραφίες των νικητών θα εμφανίζονται σε πινακίδες και άλλα "κανάλια μάρκετινγκ" της εταιρείας.

Τα νέα για το διαγωνισμό μέχρι εχθές ήταν αρνητικά με τους φωτογράφους της κινητής τηλεφωνίας που δεν ήθελαν την πολιτική της Apple, σύμφωνα με την οποία η εταιρεία δεν θα πρέπει να πληρώνει για τις φωτογραφίες, ακόμα και αν χρησιμοποιούνται στη διαφήμιση.

Η Apple πρόσθεσε μια νέα παράγραφο στο αρχικό δελτίο τύπου για το διαγωνισμό χθες το βράδυ:

"Η Apple πιστεύει ακράδαντα ότι οι καλλιτέχνες θα πρέπει να αποζημιώνονται για το έργο τους. Οι φωτογράφοι που κέρδισαν τον διαγωνισμό θα λάβουν ένα τέλος άδειας για τη χρήση των φωτογραφιών τους σε διαφημιστικές πινακίδες και σε άλλα κανάλια μάρκετινγκ της Apple. "

Το συγκεκριμένο ποσό πληρωμής είναι άγνωστο.

Νωρίτερα, ορισμένοι φωτογράφοι ζήτησαν στην Apple να πληρώσει 10.000 δολάρια για μία μόνο φωτογραφία, αν και άλλοι ισχυρίστηκαν ότι θα προσελκύσουν την προσοχή των επαγγελματιών φωτογράφων και θα ελαχιστοποιούν τις πιθανότητες για τους απλούς χρήστες να κερδίσουν.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !