Η Apple κυκλοφορεί το iOS 12.2 Beta για τους προγραμματιστές

0
Η Apple έχει κυκλοφορήσει σήμερα νέες εκδόσεις λογισμικού για το iOS, macOS, watchOS και tvOS. Οι προγραμματιστές μπορούν να τις κατεβάσουν από την επίσημη σελίδα της εταιρίας η τις συσκευές τους.  
Στις 24 Ιανουαρίου 2019, η Apple κυκλοφόρησε αρκετές ενημερώσεις για διάφορα λειτουργικά συστήματα για τα προϊόντα της. Έτσι, εκτός από το iOS 12.2, οι προγραμματιστές μπορούν να εγκαταστήσουν τις beta εκδόσεις του watchOS 5.2, του tvOS 12.2 και του macOS 10.14.4.

Δεν αναφέρονται λεπτομέρειες ενημέρωσης όπως και κάθε άλλες φορές. Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους 9to5Mac, το νέο iOS 12.2 μπορεί να περιλαμβάνει όχι μόνο την εξάλειψη των σφαλμάτων και σφαλμάτων των προηγούμενων εκδόσεων λογισμικού, αλλά και τις συμβουλές για τις επόμενες γενιές του iPad.

Θυμηθείτε ότι τη νύχτα της 23ης Ιανουαρίου 2019, η Apple παρουσίασε προσαρμοσμένες εκδόσεις του watchOS 5.1.3, tvOS 12.1.2 , macOS Mojave 10.14.3 και iOS 12.1.3 . Όλα αυτά αποσκοπούν στη διόρθωση λαθών και τη βελτίωση της σταθερότητας του λογισμικού των συσκευών της Apple. Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες αντιμετώπισαν ένα πρόβλημα σε μια νέα έκδοση του iOS που σχετίζεται με τη μεταφορά δεδομένων μέσω του κυψελοειδούς δικτύου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !