Το πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge για το iOS έμαθε πώς να ανιχνεύει ψεύτικες ειδήσεις

0
Στο πλαίσιο των αυξανόμενων ανησυχιών των χρηστών σχετικά με τις ψεύτικες ειδήσεις στο Διαδίκτυο, η Microsoft έχει προσθέσει μια νέα λειτουργία την NewsGuard στο πρόγραμμα περιήγησης Edge για το iOS.  
Οι προγραμματιστές ισχυρίζονται ότι αυτό θα βοηθήσει τους χρήστες να εντοπίσουν το δυνητικά πλαστό περιεχόμενο.

Σύμφωνα με μια αναφορά του TechCrunch, το πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge της iOS έχει ενσωματωμένο το χαρακτηριστικό γνωστό ως NewsGuard όπου μπορείτε να το ενεργοποιήσετε στο μενού "Ρυθμίσεις"> "Αξιολόγηση ειδήσεων".

"Το NewsGuard δεν είναι ενεργοποιημένο από προεπιλογή, αλλά οποιοσδήποτε χρήστης Edge μπορεί να το ενεργοποιήσει απλά μεταβαίνοντας στο μενού ρυθμίσεων. Αφού κατεβάσαμε το πρόγραμμα περιήγησης, με ώθησε να πάω στο μενού "Ρυθμίσεις" και, στη συνέχεια, στην επιλογή "Βαθμολογία ειδήσεων" για να ενεργοποιήσω το NewsGuard. "

Αξίζει να σημειωθεί ότι το εργαλείο φιλτραρίσματος ειδήσεων δεν επαληθεύει πληροφορίες που χρησιμοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη. Η επεξεργασία των πλαστών ειδήσεων εποπτεύεται από ανθρώπους, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει ένα ορισμένο επίπεδο υποκειμενικότητας στη λειτουργία του NewsGuard.

Το πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge είναι διαθέσιμο για δωρεάν download στο App Store .



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !