Η Foxconn θέλει να παράγει ένα iPhone στην Ινδία

0
Η Foxconn, που είναι ο κύριος συνεργάτης της Apple για την κατασκευή των iPhone, εξετάζει το ενδεχόμενο να μεταφέρει τμήματα παραγωγής στην Ινδία. Η διοίκηση της εταιρείας θα πραγματοποιήσει συνομιλίες για το θέμα αυτό τον Φεβρουάριο.   
Η Foxconn διερευνά διάφορες αγορές, συμπεριλαμβανομένου και του Βιετνάμ. Αν και, σύμφωνα με την Wall Street Journal, η Ινδία είναι το πιο πιθανό μέρος για να φτιάξει ένα iPhone, δεν είναι τόσο απλό:

Οι Ινδοί εργαζόμενοι δεν είναι τόσο εξειδικευμένοι στην ακριβή παραγωγή όσο οι κινέζοι ομολόγοι τους, και η υποδομή της Ινδίας υπολείπεται των κινεζικών. Επιπλέον, η Ινδία θα πρέπει να καταβάλει περισσότερες προσπάθειες για την ανάπτυξη της αλυσίδας εφοδιασμού smartphone προκειμένου να ανταγωνιστεί την Κίνα.
Η μεταφορά μέρους της παραγωγής του iPhone στην Ινδία θα επιτρέψει στην Apple να μειώσει την εξάρτησή της από την Κίνα.

Οι φήμες ότι η Foxconn σκοπεύει να επεκτείνει την παραγωγή στην Ινδία, έχουν εμφανιστεί πρόσφατα. Στα τέλη του περασμένου έτους, έγινε γνωστό ότι η εταιρεία θα διαθέσει 350 εκατομμύρια δολάρια για την κατασκευή πρόσθετων εργοστασίων .

Το μεγαλύτερο εργοστάσιο συναρμολόγησης iPhone στην Ινδία είναι το Wistron. Από το 2017, είναι και ειναι υπεύθυνο για τη συναρμολόγηση του iPhone SE και του iPhone 6s.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !