Η εφαρμογή Fuzion υπόσχεται εύκολη διπλή έκθεση και συγχώνευση φωτογραφιών στο iPhone σας

0
Οι εφαρμογές που προσφέρουν ήδη συγχώνευση φωτογραφιών και διπλή έκθεση δεν είναι και τόσο λίγες. Αλλά η δημιουργία φωτογραφιών με αυτά τα εφέ απαιτεί πολύ χρόνο. Νέα εφαρμογη θα κάνει τώρα τη διαδικασία να είναι πολύ πιο εύκολη με τη Fuzion.    
Η εφαρμογή χρησιμοποιεί τις δυνατότητες της ισχυρής μπροστινής κάμερας TrueDepth και δύο νέων φωτογραφικών μηχανών iPhone που ανιχνεύουν αυτόματα τη σιλουέτα ενός ατόμου και αφαιρούν το φόντο. Ο χρήστης μπορεί εύκολα να αναμίξει τη σιλουέτα της εικόνας με μια άλλη εικόνα και να προσθέσει επικαλύψεις.

Το Fuzion δηλώνει τις λειτουργίες:

Λήψη και αυτόματος προσδιορισμός της σιλουέτας σε φωτογραφίες πορτρέτου.
Εικόνες φόντου από τους καλύτερους φωτογράφους για τη μίξη φωτογραφιών.
Εφέ του περιγράμματος, της λάμψης του φωτός, των φίλτρων χρώματος.

Το Fuzion είναι συμβατό με τα iPhone 8 Plus, X, XS και XR. Η εφαρμογή είναι δωρεάν, αλλά υπάρχουν στο εσωτερικό της και ενσωματωμένες αγορές. Για να ξεκλειδώσετε όλες τις εικόνες φόντου, επικαλύψεις και άλλες λειτουργίες, πρέπει να πληρώσετε 3 €. Η εφαρμογη θα είναι διαθέσιμο την Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου και μέχρι τοτε υπάρχει μόνο ένας σύνδεσμος για την προώθηση και τη σελίδα του Instagram απο την Fuzion.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !