Το πρώτο βίντεο από το iPhone XI εμφανίστηκε στο YouTube

0
Ο σχεδιαστής Ran Avni μας έδειξε την ιδέα του για το iPhone XI, η οποία συνδυάζει στοιχεία του iPhone X και του iPad Pro.
Αν και είναι απλώς μια σκέψη που αντικατοπτρίζει τις ιδέες του σχεδιαστή, φαίνεται ρεαλιστική, αν και ορισμένα στοιχεία αντικρούουν σαφώς το όραμα της Apple.    
Για παράδειγμα, η Avni πρόσφατα πιστεύει ότι η εταιρεία θα μπορούσε να εγκαταλείψει το Face ID υπέρ του σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη και να αφήσει την εγκοπή επάνω. Αυτό ακούγεται αμφίβολο, δεδομένου ότι το Face ID είναι πιο ασφαλές από το Touch ID όπως λέγεται.

Σύμφωνα με τον σχεδιαστή, το σώμα μπορεί να γίνει πιο έντονο και λεπτότερο. Το γυαλί και ο ανοξείδωτος χάλυβας εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται ως υλικά.

Ακόμη και στο βίντεο δείχνει πώς μπορεί να φαίνεται το iPhone με μια υποδοχή USB-C. Εξακολουθεί να είναι άγνωστο αν το Lightning θα αντικαταστήσει το USB-C, αλλά σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, ίσως αυτό δεν θα συμβεί .

Η τελευταία και πιο ενδιαφέρουσα είναι η τριπλή κάμερα. Το δίκτυο έχει ήδη αρκετές επιλογές για το πώς η Apple θα μπορούσε να σχεδιάσει μια τριπλή μονάδα, αλλά αυτή είναι η πιο εντυπωσιακή.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !