Η μπροστινή κάμερα του iPhone XS Max έχασε από τη Samsung και την Google στις δοκιμές DxOMark

0
Οι εμπειρογνώμονες του DxOMark δημοσίευσαν τα αποτελέσματα της σύγκρισης των φωτογραφικών μηχανών selfie στις κορυφαίες συσκευές των smartphone του 2018.    
Το iPhone XS Max κατέλαβε την τέταρτη θέση στην κατάταξη, δίνοντας τη θέση του στην ηγεσία της Google με το Pixel 3, του Samsung Galaxy Note 9 και του Xiaomi Mi MIX3.

Το iPhone XS Max χάθηκε αμέσως ανάμεσα σε τρία smartphones άλλων εταιρειών στη συγκριτική δοκιμή των μπροστινών καμερών. Έτσι, το smartphone της ναυαρχίδας της Apple σημείωσε μόλις 82 πόντους. Οι ηγέτες της κατάταξης, είναι το Google Pixel 3 και το Samsung Galaxy Note 9, που έχουν 92 πόντους, ακολουθούμενη από την Xiaomi και το Mi MIX3, η οποία έλαβε 84 πόντους. Το iPhone X, που εισήχθη το 2017, κατέλαβε την 10η θέση στην κατάταξη. Το iPhone XR συμμετείχε επίσης στη σύγκριση, αλλά τα αποτελέσματά της θα ανακοινωθούν αργότερα.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η φωτογραφική μηχανή του XS Max Selfie παρουσιάζει καλά αποτελέσματα κατά τη λήψη με καλό φωτισμό. Ωστόσο, στο σκοτάδι απομακρύνεται με χειρότερα αποτελέσματα αφού εμφανίζεται θόρυβος στην εικόνα και επίσης οι υφές της εικόνας σπάνε.

Υπενθυμίζουμε ότι το iPhone XS Max, παρά τα ελάχιστα επιτυχημένα αποτελέσματα της συμμετοχής του στη δοκιμή DxOMark, παραμένει για την Apple το καλύτερο "τηλέφωνο κάμερας". Έτσι, στις 21 Ιανουαρίου 2019, η εταιρεία παρουσίασε μια ταινία μικρού μήκους , η οποία έγινε μέρος της διαφημιστικής καμπάνιας Shot on iPhone. Το βίντεο τραβήχτηκε εξ ολοκλήρου στο iPhone XS Max.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !