Η Apple Pay λειτουργεί σε 383 εκατομμύρια iPhone παγκοσμίως - Argonaytis

.

Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019

Η Apple Pay λειτουργεί σε 383 εκατομμύρια iPhone παγκοσμίως
Η δημοτικότητα των ασύρματων πληρωμών των συσκευών τα τελευταία χρόνια συνεχίζει να αυξάνεται. Μαζί με το κοινό αυξάνετε και ο αριθμός των πληρωμών.    
Σύμφωνα με την Loup Venture, το 43% των ιδιοκτητών iPhone σε όλο τον κόσμο χρησιμοποίησε την υπηρεσία το τέταρτο τρίμηνο του 2018, το οποίο είναι 383 εκατομμύρια smartphones σε απόλυτους αριθμούς. Για λόγους σύγκρισης, το ίδιο τρίμηνο του 2017, ο αριθμός αυτός ήταν μόνο 20%.

Ένας από τους λόγους για την αυξανόμενη χρήση της υπηρεσίας Apple Pay είναι η κυκλοφορία του Apple Pay Cash τον Ιανουάριο του 2017 όπου σας επιτρέπει να στείλετε τα χρήματά σας μέσω μηνυμάτων.

Οι αναλυτές προβλέπουν ότι ο αριθμός των χρηστών της Apple Pay θα συνεχίσει να αυξάνεται καθώς υπάρχουν όλο και περισσότερα μέρη όπου μπορείτε να πληρώσετε αγαθά και υπηρεσίες με μια απλή επαφή της συσκευής. Αυτό δεν θα έχει ισχυρό αντίκτυπο στο κέρδος από την υπηρεσία αυτή, αλλά τα συλλεχθέντα προσωπικά δεδομένα θα θέσουν τα θεμέλια για την ανάπτυξη νέων υπηρεσιών, όπως η υγειονομική περίθαλψη.


Η Apple Pay λειτουργεί σε 383 εκατομμύρια iPhone παγκοσμίως Argonaytis Φεβρουαρίου 21, 2019

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη

visitors

ARGONAYTIS
021 0300 9960
Greece

SEND ME A MESSAGE


Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη
expand_less