Το IOS 13 θα αλλάξει τη μορφή ελέγχου έντασης του ήχου - Argonaytis

.

Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019

Το IOS 13 θα αλλάξει τη μορφή ελέγχου έντασης του ήχου
Το iOS 13 μπορεί να μην έχει αποκαλυφθεί ήδη από το 2019, αλλά μέχρι στιγμής υπάρχουν λίγες πληροφορίες σχετικά με αυτό. Σύμφωνα με τον Max Weinbach του Insider, το νέο λογισμικό θα προσφέρει στους χρήστες μια τροποποιημένη μορφή ελέγχου της έντασης της συσκευής.  
Παρά το γεγονός ότι ο σχεδιασμός της διασύνδεσης των συσκευών iOS είναι μινιμαλιστικός, ορισμένοι χρήστες ειναι δυσαρεστημένοι με τη λειτουργία της αλλαγής της έντασης ήχου του σήματος της συσκευής. Συγκεκριμένα, μιλάμε για το "κουδούνι", το οποίο εμφανίζεται στην οθόνη του gadget τη στιγμή που ο χρήστης θέλει να αυξήσει ή να μειώσει την ένταση.

Σύμφωνα με τους χρήστες, το αναδυόμενο παράθυρο σκεπάζει πάρα πολλά δεδομένα στην οθόνη την στιγμή που εμφανίζεται. Όπως επισημαίνει ο Max Weinbach στο microblog του στο Twiiter, η Apple θα αλλάξει την εμφάνιση αυτής της ρύθμισης στο iOS 13. Επιπλέον, πρόσθεσε ότι η νέα έκδοση του λογισμικού θα είναι πραγματικά καινοτόμος, αλλά δεν αποκάλυψε τις λεπτομέρειες της ενημέρωσης.Το IOS 13 θα αλλάξει τη μορφή ελέγχου έντασης του ήχου Argonaytis Φεβρουαρίου 22, 2019

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη

visitors

ARGONAYTIS
021 0300 9960
Greece

SEND ME A MESSAGE


Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη
expand_less