Το IOS 13 θα αλλάξει τη μορφή ελέγχου έντασης του ήχου

0
Το iOS 13 μπορεί να μην έχει αποκαλυφθεί ήδη από το 2019, αλλά μέχρι στιγμής υπάρχουν λίγες πληροφορίες σχετικά με αυτό. Σύμφωνα με τον Max Weinbach του Insider, το νέο λογισμικό θα προσφέρει στους χρήστες μια τροποποιημένη μορφή ελέγχου της έντασης της συσκευής.  
Παρά το γεγονός ότι ο σχεδιασμός της διασύνδεσης των συσκευών iOS είναι μινιμαλιστικός, ορισμένοι χρήστες ειναι δυσαρεστημένοι με τη λειτουργία της αλλαγής της έντασης ήχου του σήματος της συσκευής. Συγκεκριμένα, μιλάμε για το "κουδούνι", το οποίο εμφανίζεται στην οθόνη του gadget τη στιγμή που ο χρήστης θέλει να αυξήσει ή να μειώσει την ένταση.

Σύμφωνα με τους χρήστες, το αναδυόμενο παράθυρο σκεπάζει πάρα πολλά δεδομένα στην οθόνη την στιγμή που εμφανίζεται. Όπως επισημαίνει ο Max Weinbach στο microblog του στο Twiiter, η Apple θα αλλάξει την εμφάνιση αυτής της ρύθμισης στο iOS 13. Επιπλέον, πρόσθεσε ότι η νέα έκδοση του λογισμικού θα είναι πραγματικά καινοτόμος, αλλά δεν αποκάλυψε τις λεπτομέρειες της ενημέρωσης.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !