Ο μηχανικός της Apple που ανέπτυξε το τσιπ A7 και τους επόμενους επεξεργαστές αφήνει την εταιρεία

0
Σύμφωνα με την CNET, ο βασικός μηχανικός της Apple, ο Gerard Williams III, υπεύθυνος για την ανάπτυξη των πυρήνων των επεξεργαστών, εγκατέλειψε την εταιρεία μετά από εννέα χρόνια επιτυχημένης εργασίας.  
Ο Williams συμμετείχε στην ομάδα της Apple από το 2010 μετά από 12 χρόνια στην ARM ως βοηθός έρευνας. Εκεί συμμετείχε σε διάφορα έργα, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης των τσιπ Cortex-A8, Cortex-A15 και τεχνολογιών για την επόμενη γενιά επεξεργαστών. Πριν από την ARM, ο Jared Williams ήταν ο ηγέτης της ομάδας έργου για την Texas Instruments.

Στην Apple, ο Williams αναπτύσσει πυρήνες επεξεργαστών για τα τσιπ της Apple για πολλά χρόνια. Συγκεκριμένα, υπό την ηγεσία του, κυκλοφόρησαν όλα τα μοντελα σχεδόν, ξεκινώντας με τον A7, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στο iPhone 5 ως τον πρώτο φορητό επεξεργαστή 64-bit στον κόσμο. Το 2017, οι ευθύνες του Williams στην εταιρεία επεκτάθηκαν εξαιτίας του προγραμματιστή ηλεκτρονικών κυκλωμάτων της Google Manu Gulati.

Ο λόγος για να φύγει ο Ουίλιαμς απο την εταιρία ακόμη είναι άγνωστος. Ωστόσο, σύμφωνα με πηγές της CNET, πρόκειται να μετακομίσει σε άλλη εταιρεία.






Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !