Οι ειδικοί της IFixit αποσυναρμολόγησαν τα νέα AirPods και βρήκαν μέσα τους μια υδατοαπωθητική επίστρωση

0
Σήμερα, οι ειδικοί του iFixit αποσυναρμολόγησαν τα AirPods δεύτερης γενιάς και μας δείχνουν τα βίντεο σχετικά με τη διαδικασία του "ανοίγματος" των ενημερωμένων ασύρματων ακουστικών της Apple.   
Στον ιστότοπο iFixit, μπορείτε να εξετάσετε λεπτομερώς την αρχιτεκτονική του τσιπ H1, το οποίο υποστηρίζει το πρότυπο Bluetooth 5.0, καθώς και τις μπαταρίες των 93 mAh παρόμοιες με τα ακουστικά πρώτης γενιάς σε κάθε ακουστικό.



Επιπλέον, οι ειδικοί σημείωσαν ότι η μπαταρία με χωρητικότητα 398 mAh που εγκαταστάθηκε στη νέα θήκη με ασύρματη φόρτιση προστέθηκε μια νέα υδατοαπωθητική επίστρωση στη μητρική πλακέτα. Η ανάλυση των AirPods της δεύτερης γενιάς έδειξε ότι η Apple έχει αυξήσει τη διάρκεια ζωής του ίδιου του gadget κατά τη διάρκεια της καθημερινής λειτουργίας χάρη σε μια ενημερωμένη πατέντα.

Οι ειδικοί βαθμολόγησαν τη δυνατότητα συντηρήσεως των AirPod 2019 με μηδενικά σημεία. Όπως και η προηγούμενη γενιά ακουστικών, τα νέα AirPods δεν είναι σχεδιασμένα για επισκευή εξαιτίας της αδυναμίας πρόσβασης στα εσωτερικά εξαρτήματα χωρίς να καταστραφούν τα ακουστικά.

Πολλές από αυτές τις λεπτομέρειες ήταν ήδη γνωστές, αλλά το "showdown" έδειξε πόσο διαφορετικές είναι οι δύο γενιές των AirPods.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !