Διέρρευσαν στο δίκτυο τα υποτιθέμενα σχέδια του iPhone XI

0
O Insider Steve McFly και η σελίδα OneLeaks δημοσίευσε μια εικόνα που υποτίθεται ότι δείχνει μια σχηματική απεικόνιση του πίσω καλύμματος ενός νέου iPhone XI.  
Το σχέδιο δείχνει το σώμα του smartphone με στρογγυλεμένες άκρες. Στο κέντρο υπάρχει ένα μεγάλο άνοιγμα, το οποίο πιθανώς προορίζεται για την εγκατάσταση της ασύρματης φόρτισης. Η επάνω αριστερή γωνία της θήκης περιέχει τρεις μεγάλες τρύπες και μία μικρότερη. Προφανώς, η τελευταία χρησιμοποιείται για την εγκατάσταση του φλας LED, και τα τρία άλλα για την μονάδα για την τριπλή φωτογραφιση.


Ο τρόπος με τον οποίο η εικόνα θα μπορούσε να είναι σε απευθείας σύνδεση με τα εργαστήρια των δοκιμών δεν γίνεται σαφής. Συνήθως, αυτές οι διαρροές οφείλονται στους υπαλλήλους της Foxconn που συμμετέχουν στη συναρμολόγηση του πρωτότυπου ή στους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων από τα συστατικά της αλυσίδας εφοδιασμού. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί για την ακρίβεια της εικόνας. Πολύ συχνά, τέτοιου είδους "σχέδια" δημιουργούνται από τους ίδιους τους εμπλεκόμενους ή τους σχεδιαστές, προκειμένου να προσελκύσουν την προσοχή.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !