Η Apple δεν θα απελευθερώσει τo AirPower

0
Η Apple εγκατέλειψε την ιδέα της απελευθέρωσης του ασύρματου σταθμού σύνδεσης λεγόμενου και AirPower, αναφέρει η έκδοση του TechCrunch για αυτό.  
Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους του TechCrunch, η Apple άλλαξε την σκέψη της για να απελευθερώσει την ασύρματη φόρτιση του AirPower. Εκπρόσωποι της αμερικανικής εταιρείας ζήτησαν συγνώμη στους χρήστες για το ότι χρειάστηκε να περιμένουν τη συσκευή για τόσο πολύ καιρό. Ο σταθμός σύνδεσης αναγγέλθηκε το 2017, κατά τη διάρκεια της κυκλοφορίας του iPhone X. Έκτοτε, μέχρι σήμερα δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου πληροφορίες σχετικά με την AirPower.

"Μετά από όλες τις προσπάθειες που κάναμε, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι η AirPower δεν ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις και τα πρότυπα που έχουμε, γι 'αυτό πρέπει να εγκαταλείψουμε αυτό το έργο. Ζητούμε συγγνώμη για τους χρήστες που περιμένουν την κυκλοφορία του AirPower. Είμαστε βέβαιοι ότι το μέλλον είναι ασύρματο και σκοπεύουμε να τo αναπτύξουμε περαιτέρω ", δήλωσε ο Den Riccio, αντιπρόεδρος του hardware της Apple.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !