Ο διάδοχος του IPhone XR θα πάρει μια διπλή κάμερα

0
Υπάρχουν νέες φήμες ότι η Apple θα κυκλοφορήσει έναν διάδοχο του iPhone XR με μια διπλή κάμερα μέσα στο 2019. Έτσι, η εταιρεία μπορεί να εισαγάγει προηγμένες τεχνολογίες για τη λήψη φωτογραφιών στα έξυπνα τηλέφωνα entry-level. 
Όπως και στην περίπτωση του iPhone X και XS, ένας από τους φακούς θα είναι ευρυγώνιος και ο άλλος ένας τηλεφακός. Αυτό ανακοινώθηκε την Παρασκευή πηγή του Macotakara, με αναφορά στις πληροφορίες από τους κινέζους προμηθευτές των εξαρτημάτων. Η τρέχουσα γενιά του iPhone XR είναι εξοπλισμένη με μία ευρυγώνια κάμερα, όπως και στο iPhone X.

Η Apple είναι γνωστό ότι χρησιμοποιεί τηλεφακούς σε smartphones για δύο σκοπούς, το πρώτο είναι διπλό οπτικό ζουμ αντί για ψηφιακό ζουμ και το δεύτερο είναι ένα πορτραίτο στο οποίο ο τηλεφακός συλλαμβάνει το κύριο αντικείμενο, ενώ η ευρεία γωνία συλλαμβάνει δεδομένα βάθους που χρησιμοποιούνται για την ανάδειξη του αντικειμένου και την προσομοίωση bokeh σε κάμερες DSLR.

Το iPhone XR χρησιμοποιεί ειδικούς αλγορίθμους για να επιτύχει ένα παρόμοιο αποτέλεσμα, αλλά δεν επιτρέπει την επίτευξη της ίδιας ποιότητας με εκείνη της λήψης στο XS.

Πολλές αναφορές και διαρροές υποδηλώνουν ότι τα iPhone XI και XI Max 5.8 και 6.5 ιντσών με οθόνες OLED θα είναι εξοπλισμένα με κάμερες με τρεις φακούς. Η πύλη Macotakara σημείωσε ότι δύο από τους τρεις φακούς θα είναι οι ίδιοι με τους προηγούμενους από τα smartphones της εταιρείας, για να μειώσουν το κόστος της παραγωγής.

Προβλέπουν επίσης ότι η παράδοση νέων smartphones θα περιλαμβάνει: καλώδιο USB-C-Lightning και προσαρμογείς ρεύματος USB-C 18 watt.
Η Apple αναμένεται να παρουσιάσει τα smartphones του 2019 στην παρουσίαση του Σεπτεμβρίου.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !