Μια έννοια ενός πτυσσόμενου iPhone από τους σχεδιαστές (βίντεο)

0
Ο σχεδιαστής Hassan Kaymak δημοσίευσε ένα βίντεο με την έννοια ενός πτυσσόμενου iPhone, το οποίο θα μπορούσε να είναι η καλύτερη συσκευή στην αγορά των smartphone σε αυτόν τον τύπο.  
Ο δημιουργός ιδεών πιστεύει ότι το ιδανικό σπαστό iPhone πρέπει να είναι εξοπλισμένο με θύρα 3 ακίδων για μαγνητική φόρτιση και σύνδεση πρόσθετων εξαρτημάτων. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα εμφανίστηκε ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στο δίκτυο που περιγράφει τη νέα γενιά του Magsafe για διάφορους τύπους συσκευών. Στο πίσω πλαίσιο υπάρχει μια επιμήκης ενότητα τριών καμερών με αισθητήρες 12 megapixel και ένα φλας ενσωματωμένο στο άκρο της μονάδας.

Στη συνέχεια, το βίντεο παρουσιάζει την εξωτερική, την κύρια, οθόνη OLED ενός πτυσσόμενου smartphone με διαγώνιο 5,8 ιντσών με το σύστημα αισθητήρων TrueDepth. Στην αναδιπλωμένη κατάσταση, η διάσταση της οθόνης του iFold είναι 12 ίντσες.

Σύμφωνα με τον σχεδιαστή, η Apple θα πρέπει να απελευθερώσει ένα πτυσσόμενο smartphone σε 4 χρώματα: λευκό, μαύρο, χρυσό και κόκκινο. Σημειώστε επίσης ότι στο gadget θα δώσει τη μοναδικότητα του το iOS 13 και ο επεξεργαστής Apple A13.

Φυσικά, η συσκευή, η οποία δείχνει τον Hasan Kaymak, θα πρέπει να αντιμετωπιστεί μόνο ως μια ενδιαφέρουσα ιδέα, αφού ακόμη η Apple, δεν έχει μιλήσει για συσκευές αναδίπλωσης.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !