Οι καλύτερες εφαρμογές φωτογραφίας για το iphone για να ξεχάσετε την εφαρμογή του ios

0
Η κάμερα του iPhone έχει γίνει αρκετά ισχυρή τα τελευταία χρόνια, ωστόσο εξακολουθεί να είναι περιορισμένη από το λογισμικό της.Ευτυχώς υπάρχουν πολλές μεγάλες εφαρμογές τρίτων που καλύπτουν το χάσμα, επιτρέποντας στους χρήστες να αλλάζουν τις ρυθμίσεις της κάμερας παίρνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα. 
Υπάρχουν πολλές καλύτερες εφαρμογές φωτογραφίας για το iPhone που αναδεικνύουν γιατί αυτό το smartphone φοράει το στέμμα σε αυτή την κατηγορία!
Εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές φωτογραφίας για το iPhone που πρέπει να κατεβάσετε αμέσως...


1)Halide Camera
2)ProCam 6
3)Obscura 2
4)ProCamera
5)Hydra

Halide Camera

Πρώτη στον κατάλογο των καλύτερων εφαρμογών φωτογραφίας για το iPhone είναι η Halide Camera, η οποία αξίζει να ονομαστεί ως την πιο βραβευμένη εφαρμογή. Η Halide έχει αναγνωριστεί από πολλούς του χώρου ως η «καλύτερη». Όταν πρόκειται για την προσοχή στη λεπτομέρεια, είναι ασύγκριτη. Σας φέρνει με εργαλεία υψηλού επιπέδου και ένα πολύ βολικό UI που έχει σχεδιαστεί για το iPhone 8 και το iPhone X. χρειάζεται μόνο μια κίνηση για να αλλάξετε την έκθεση και τη χειροκίνητη εστίαση!

Αυτό που αξίζει περισσότερο να ερωτευτείτε με αυτήν την εφαρμογή είναι η επιλογη εστίασης, τα ζωντανά ιστογράμματα, το χειροκίνητο βάθος, το προσαρμοστικό επίπεδο πλέγμα και το RAW JPG, TIFF ή HEIC για τις υψηλής ποιότητας λήψεις. Σας δίνει επίσης μια γρήγορη ανασκόπηση των τελευταίων εικόνων!

Αποκτήστε αυτήν την εφαρμογή μόλις 5,99 ευρό εδώ .

ProCam 6

Η εφαρμογή ProCam 6 είναι μια πραγματική φωτογραφική μηχανή τύπου DSLR. Με μόνο 32,4MB σε μέγεθος, εξαιρετικό έλεγχο και ποιοτικές λειτουργίες επεξεργασίας φωτογραφιών και βίντεο, ωθεί το όριο της φωτογραφίας στο iOS. Σας δίνει δεκάδες λειτουργίες λήψης όπως νυχτερινή λειτουργία, λειτουργία πορτρέτου, λειτουργία αργού κλείστρου, φωτογραφίες 3D και χρονική υπέρβαση.
Για να κάνετε λήψη αυτής της εφαρμογής μόνο για 5,99, επισκεφθείτε εδώ.

Obscura 2

Αυτή η εφαρμογή φωτογραφίας έχει σχεδιαστεί για να αποτυπώνει όμορφες εικόνες γρήγορα και εύκολα. Ο τροχός ελέγχου σάς επιτρέπει να τραβήξετε μια εικόνα σε λειτουργία πορτραίτου ή οριζόντιας εικόνας χωρίς καμία ταλαιπωρία. Απλά πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον αντίχειρά σας.Το εκπληκτικό οπλοστάσιο φίλτρων έχει κερδίσει πολλές καρδιές, όπως σέπια, Black & White και Analogue filter pack αλλά και περιηγηθείτε σε ολόκληρη τη βιβλιοθήκη με ένα μόνο πάτημα.

Κάντε λήψη αυτής της εφαρμογής τώρα για $ 5,49.

ProCamera

Δεν θα ήταν λάθος αν την ονομάζαμε την κορυφαία εφαρμογή επαγγελματικής κάμερας' για το iOS. Εξυπηρετεί τις ανάγκες των ενθουσιωδών, δημιουργικών αλλά και επαγγελματιών. Παρόλο που είναι εδώ από πολύ καιρό (τώρα δέκα χρόνια) παρέμεινε επιτυχής βοηθώντας τους χρήστες iPhone να αξιοποιήσουν στο έπακρο την κάμερα του iPhone. Ακόμα και οι New York Times την υποστήριξαν.
Η ProCamera σας δίνει το μέγιστο έλεγχο στη φωτογραφική μηχανή του iPhone σας. Πηγαίνει πέρα ​​από το να σας προσφέρει εξαιρετική εμπειρία φωτογραφίας. φέρνει προσαρμόσιμη λειτουργία εγγραφής βίντεο σε συνδυασμό με μια λεπτομερή σουίτα επεξεργασίας φωτογραφιών.
Μπορείτε να κατεβάσετε την  ProCamera από το App Store για $ 8.99.


Hydra

Τελευταία, αλλά εξίσου σημαντική, στον κατάλογο των καλύτερων εφαρμογών φωτογραφίας για το 2019, έχουμε την Hydra με κάποια πρωτοποριακή τεχνολογία για να αποτυπώσουμε όμορφες εικόνες.Ακόμα κι αν έχετε δύσκολες συνθήκες φωτισμού, δεν σας εμποδίζει να τραβήξετε εκπληκτικές φωτογραφίες. Με τη δυνατότητα συγχώνευσης έως και 60 καρέ, αποτυπώνει εικόνες υψηλής ποιότητας.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Hydra  για iPhone εδώ 5,49 ευρο .

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !