Η R-Sim αναβαθμίστηκε και ξεκλειδώνει όλα τα iPhone

0
Εάν θέλετε να κάνετε το iPhone, που αγοράσατε σε ευκαιρία αλλά είναι κλειδωμένο σε ένα δίκτυο να είναι ικανό να εργάζεται σε όλα τα δίκτυα, αλλά δεν θέλετε να δώσετε πολλά χρήματα για να το ξεκλειδώσετε, τότε αυτό το τέχνασμα είναι μια ιδανική λύση. Η λύση της R-SIM 14 θα φέρει μια ξεκλειδωμένη εμπειρία χωρίς τις υψηλές οικονομικές απαιτήσεις. 
Μερικοί τυχεροί ιδιοκτήτες iPhone εκμεταλλεύονται την προηγούμενη γενιά της R-SIM 13 για να ξεκλειδώσουν τη συσκευή τους.

Ωστόσο, η μέθοδος αυτή έπαψε να λειτουργεί στο iOS 12.2 και αργότερα, γεγονός που οδήγησε στην κυκλοφορία μιας ανανεωμένης R-SIM 14 που τώρα προσφέρει πλήρη συμβατότητα με τα iOS 12.3 και iOS 12.4 για μοντέλα του iPhone που βασίζονται στο GSM.

Όπως και τα προηγούμενα μοντέλα, η R-SIM 14 εκμεταλλεύεται ένα ελάττωμα στο iOS για να προχωρήσει στο ξεκλείδωμα του.Το καλο νέο εδώ είναι ότι υποστηρίζει πλέον τις τελευταίες δημόσιες εκδόσεις του iOS που λειτουργούν με το σύγχρονο υλικό της Apple, το οποίο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τα iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max και το iPhone XR.

Φυσικά πριν προχωρήσουμε στη διαδικασία ξεκλειδώματος του τηλεφώνου σας, πρέπει να έχετε στην κατοχή σας μια R-SIM 14, την οποία μπορείτε να προμηθευτείτε από εδώ.

Η ενημερωμένη διαδικασία για το ξεκλείδωμα ενός iPhone που είναι κλειδωμένο, χρησιμοποιώντας τη νέα R-SIM 14 έχει ως εξής:

Βήμα 1: Αφαιρέστε την υπάρχουσα κάρτα SIM από τη συσκευή και τοποθετήστε την στην R-SIM 14 με τους χρυσούς συνδετήρες της κάρτας SIM στραμμένοι προς τα πάνω.

Βήμα 2: Διπλώστε την R-SIM 14 και σπρώξτε την απευθείας στο εν λόγω iPhone, οπως ακριβώς όπως θα κάνατε με μια τυπική κάρτα SIM.

Βήμα 3: Κάντε λίγη υπομονή. Θα εμφανιστεί μια νέα οθόνη στο iPhone και θα σας ενημερώσει ότι πρέπει να ενεργοποιηθεί. Βγείτε πλήρως από την οθόνη και επιλέξτε την επιλογή "Επεξεργασία ICCID" .

Βήμα 4: Πληκτρολογήστε τον ακόλουθο κώδικα ICCID στη συσκευή: 89014104270225993202

Βήμα 5: Αγγίξτε την επιλογή Αποστολή .

Βήμα 6: Τώρα, επανεκκινήστε τη συσκευή και περιμένετε μέχρι να ξεκινήσει. Η συσκευή σας τώρα θα είναι πλήρως ξεκλειδωμένη και έτοιμη για χρήση.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !