LG: η εφαρμογή Apple TV στις τηλεοράσεις του 2018, 2019 και 2020

0
Η LG ανακοίνωσε σήμερα την εφαρμογή Apple TV για τις τηλεοράσεις της . Θα προσφερθεί στα μοντέλα του 2018, 2019 και 2020 για να επιτρέψει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία της τηλεοπτικής ροής Apple TV +, στο iTunes Store για να αγοράσουν ή να νοικιάσουν ταινίες και σειρές, καθώς και τα κανάλια της Apple TV. 
Στο δελτίο τύπου της, η κορεατική εταιρία δείχνει ότι οι τηλεοράσεις του 2020 θα έχουν την εφαρμογή Apple TV από προεπιλογή και ότι τα μοντέλα του 2018 και 2019 θα το έχουν "φέτος" , χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες μέχρι σήμερα. Αυτό είναι σε κάθε περίπτωση καλή είδηση ​​για όλους εκείνους που διαθέτουν ένα μοντέλο του 2018, δεδομένου ότι η LG δεν είχε την πρόθεση να προσφέρει στην αρχή την συνεργασία με την Apple για τα μοντελα αυτά. Έχει ήδη ξεκινήσει μια αναφορά για την LG για να προσφέρει το AirPlay 2 και το HomeKit στα μοντέλα του 2018 καθώς δεν γίνεται καμία αναφορά για τα AirPlay 2 και το HomeKit στις τηλεοράσεις του 2018, αλλά τουλάχιστον η εφαρμογή Apple TV θα είναι διαθέσιμη.

Η Samsung έχει ήδη προσφέρει την Apple TV στις τηλεοράσεις της, όπως ακριβώς βρίσκεται στις συσκευές Amazon Fire TV ή Roku. Η προσθήκη της LG είναι επομένως ευπρόσδεκτη, ειδικά για όσους βρίσκονται στο οικοσύστημα της Apple.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !