Η Apple ξεκινά πρόγραμμα επισκευής των Pad Air (2019) με μαύρη οθόνη

0
Η Apple ανακοινώνει την εφαρμογή ενός προγράμματος επισκευών για τα iPad Air 3ης γενιάς (που κυκλοφόρησαν το 2019). Η οθόνη του tablet μπορεί να γίνει μαύρη χωρίς κάποιο λόγο, εξ ου και το πρόγραμμα επισκευής. 
Η Apple αναφέρει ότι έχει διαπιστώσει ότι υπό ορισμένες συνθήκες οι οθόνες ενός περιορισμένου αριθμού συσκευών iPad Air της 3ης γενιάς μπορεί να είναι εντελώς μαύρες. Η οθόνη ενδέχεται να αναβοσβήνει ή να αναβοσβήνει για λίγο πριν σβήσει εντελώς στο τέλος. Οι ελαττωματικές συσκευές κατασκευάστηκαν μεταξύ του Μαρτίου 2019 και Οκτωβρίου του 2019.

Εάν επηρεαστείτε από αυτό το πρόβλημα, παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι η επισκευή υποστηρίζεται δωρεάν επισκευή από την Apple. Απλά κάντε μια κλήση για ένα ραντεβού και μεταβείτε σε ένα κατάστημα της Apple, μεταβείτε σε ένα Εξουσιοδοτημένο Κέντρο Εξυπηρέτησης της Apple ή επικοινωνήστε απευθείας με την Εξυπηρέτηση Πελατών της Apple για να κανονίσετε επισκευή μέσω ταχυδρομείου.

Η Apple διευκρινίζει ότι αφορά μόνο τα iPad 3ης γενιάς. Δεν χρειάζεται να επικοινωνήσετε με τον κατασκευαστή εάν η οθόνη γίνει μαύρη σε άλλο μοντέλο iPad και η επισκευή δεν θα είναι δωρεάν (εκτός αν το προϊόν βρίσκεται ακόμα υπό εγγύηση, φυσικά).

Τέλος, η Apple αναφέρει ότι το πρόγραμμα επισκευής καλύπτει τα iPad Air της 3ης γενιάς για τα δύο χρόνια μετά την πρώτη λιανική πώληση του προϊόντος.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !