Απενεργοποιήστε γρήγορα τις ενοχλητικές ειδοποιήσεις του iPhone χωρίς να περάσετε από τις ρυθμίσεις

0
Οι ειδοποιήσεις του iPhone σας είναι εκτός ελέγχου;
Γίνετε ένας χαμός στο iphone σας απο ειδοποιήσεις που δεν χρειάζονται να εμφανίζονται.  
Απενεργοποιήστε τις άχρηστες ειδοποιήσεις απευθείας από την οθόνη χωρίς να χρειάζεται να ψάχνετε στις ρυθμίσεις ακολουθώντας τα πολύ απλά βήματα πιο κάτω.
Αρχικά, επιλέξτε μια ομάδα ειδοποιήσεων ή μια συγκεκριμένη ειδοποίηση από την οποία θέλετε να σταματήσετε να σας ενημερώνει για την εφαρμογή. Στη συνέχεια, σύρετε αριστερά στην ειδοποίηση και, στη συνέχεια, πατήστε "Διαχείριση". Εναλλακτικά, μπορείτε να πατήσετε παρατεταμένα μια ενιαία κάρτα ειδοποίησης και, στη συνέχεια, να πατήσετε τις τελείες που εμφανίζονται επάνω δεξιά (•••).

Στο αναδυόμενο παράθυρο δράσης, πατήστε "Απενεργοποίηση", μετά "Απενεργοποίηση όλων των ειδοποιήσεων". Τωρα Θα δείτε όλες οι ειδοποιήσεις για τη συγκεκριμένη εφαρμογή θα εξαφανιστούν από το Κέντρο ειδοποιήσεων.
Η λειτουργία, που εισήχθη στο iOS 12 , ονομάζεται Instant Tuning και κάνει κάτι παραπάνω από απλά απενεργοποίηση των ειδοποιήσεων συνολικά σε μια εφαρμογη. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να έχετε ειδοποιήσεις ήσυχα χωρίς δόνηση για ήσυχες καταστάσεις..

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !