Μεγαλώνουν τα προβλήματα στη προμήθεια υλικών για τα iphone 11

0
Η κατάσταση αργά αλλά σταθερά αρχίζει να είναι λεπτή για τα διάφορα μοντέλα του iPhone 11 . Αυτό συμβαίνει ιδιαίτερα στη Νέα Υόρκη, όπου γίνεται δύσκολο να αγοραστεί ένα νέο μοντέλο, πιθανότατα λόγω για τα προβλήματα που συνδέονται με τον κοροναϊό. 


Το πρόβλημα των αποθεμάτων αφορά κυρίως τους φορείς εκμετάλλευσης, σύμφωνα με την New York Post . Τα καταστήματα έχουν ελάχιστο ή καθόλου απόθεμα στα iPhone 11, iPhone 11 Pro ή iPhone 11 Max και δεν γνωρίζουν πότε θα πραγματοποιηθεί μια παράδοση η πότε θα έχει και πάλι απόθεμα.

Ένας υπάλληλος ενός καταστήματος της της AT & T εξηγεί για παράδειγμα ότι το iPhone 11 Pro δεν είναι πλέον στο απόθεμα «για τουλάχιστον δύο εβδομάδες» . Ένας υπάλληλος ενός καταστήματος που ανήκει στον φορέα εκμετάλλευσης της Verizon λέει: "Είχαμε μια παράδοση που δεν περιείχε iPhone - απλά flip telephones  Samsungs" .

Η Apple έχει ήδη πει ότι επηρεάζεται από τον κοροναϊος στο επίπεδο των μονάδων παραγωγής στην Κίνα. Η Foxconn, ο κύριος υπεργολάβος που συναρμολογεί τα iPhones, δήλωσε πρόσφατα ότι τα εργοστάσιά της θα πρέπει να είναι λειτουργικά μέχρι το τέλος του μήνα και όχι νωρίτερα.Φυσικά πίσω από το Κινέζο γίγαντα συναρμολογητή βρίσκονται και πολλοί μικρότεροι κατασκευαστές που προμηθεύουν υλικά.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !