Cartella Tweak:Σας επιτρέπει να αλλάζετε τη διάταξη των φακέλων και πολλά άλλα (free)

0
Οι φάκελοι του iOS είναι χρήσιμοι για την ομαδοποίηση παρόμοιων εφαρμογών και τη μείωση της ακαταστασίας στην αρχική οθόνη. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι είναι ένα σημαντικό συστατικό της αρχικής οθόνης, δεν υπάρχει τίποτα που μπορείτε να κάνετε όσον αφορά την προσαρμογή τους.  
Αυτό όμως αλλάζει αφού εγκαταστήσετε το Cartella στη jailbroken συσκευή. Το Cartella tweak, το οποίο ονομάζεται από την ιταλική λέξη για το φάκελο, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να αλλάξουν διάφορες πτυχές των φακέλων στο iOS και να τους κάνει πιο λειτουργικούς και χρήσιμους.
Το Cartella tweak διαθέτει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών σχετικών με το φάκελο που σας επιτρέπουν να εξατομικεύετε σχεδόν κάθε πιθανή πτυχή αυτών. Το tweak σας επιτρέπει να αλλάξετε τον αριθμό των προεπιλεγμένων γραμμών και των στηλών που μπορείτε να έχετε σε κάθε φάκελο, επιτρέποντάς σας να αλλάξετε τη διάταξη του πλέγματος των εικονιδίων. Το tweak επιτρέπει επίσης στους χρήστες να κρύβουν το θόλωμα του εικονιδίου φακέλων και το παρασκήνιο, δίνοντας στους φακέλους iOS καθαρότερο και μινιμαλιστικό βλέμμα και αίσθηση.

Με το Cartella μπορείτε επίσης να έχετε φακέλους πλήρους οθόνης στη συσκευή σας iOS, παρόμοιο με το tweak Bolders από το παρελθόν. Οι χρήστες μπορούν επίσης να τσιμπήσουν το φάκελο για να αλλάξουν το μέγεθός του.

Εάν διαθέτετε iPhone με τεχνολογία OLED όπως το iPhone X ή αργότερα, μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τη λειτουργία των φακέλων OLED, η οποία φέρνει αληθινό μαύρο φόντο στους φακέλους που φαίνονται ιδιαίτερα καλοί στις οθόνες OLED.

Άλλα χαρακτηριστικά του Cartella περιλαμβάνουν τη δυνατότητα να αποκρύψετε τις σελίδες στους φακέλους, την ικανότητα να αποκρύψετε τη θολούρα που εμφανίζεται πάνω από την ταπετσαρία ενώ ο φάκελος είναι ανοιχτός, κάνοντας τους τίτλους έντονους, ευθυγραμμίζοντας τον τίτλο αριστερά, προσαρμοσμένο χρώμα για τους φακέλους εικονιδίων, αλλαγή μεγέθους της προεπισκόπησης πλέγματος για το εικονίδιο φακέλου και πολλά άλλα. Όλες οι ρυθμίσεις Cartella μπορούν να ρυθμιστούν από τον πίνακα προτιμήσεων του tweak, από τις Ρυθμίσεις.

Μπορείτε να κατεβάσετε το tweak Cartella για toyw φακέλους από το repo BigBoss, όπου είναι διαθέσιμο ως δωρεάν. Το tweak λειτουργεί με iOS 13 ή νεότερη έκδοση.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !