Το Apple Watch θα είναι σε θέση να μετρήσει τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα

0
Η υγεία εξακολουθεί να αποτελεί το βασικό στοιχείο του Apple Watch και η Apple σκοπεύει να το βελτιώσει σε αυτό το σημείο. Σύμφωνα με το 9to5Mac , προετοιμάζονται δύο νέες λειτουργίες με την μέτρηση της στάθμης του οξυγόνου στο αίμα και τη βελτίωση του ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ΗΚΓ).  
Για το πρώτο σημείο, το Watch της Apple θα στείλει μια ειδοποίηση στον χρήστη όταν το ποσοστό του είναι πολύ χαμηλό, με τον ίδιο τρόπο που το ρολόι μπορεί να τον ειδοποιήσει μέχρι σήμερα, όταν ο καρδιακός ρυθμός είναι ανησυχητικός.

Τα επίπεδα του οξυγόνου στο αίμα μεταξύ 95% και 100% θεωρούνται υγιή. Τα επίπεδα οξυγόνου κάτω του 80% μπορούν να προκαλέσουν δυσλειτουργία της καρδιάς και του εγκεφάλου. Ο κίνδυνος αναπνευστικής ή καρδιακής ανακοπής υπάρχει μετά από συνεχή κορεσμό χαμηλού επιπέδου οξυγόνου στο αίμα.

Δεν είναι ακόμα σαφές εάν όλα τα ρολόγια της Apple θα μπορέσουν να επωφεληθούν από αυτό ή αν θα χρειαστεί με ένα κόστος να έχει καποιος το Apple Watch Series 6 που αναμένεται για το δεύτερο εξάμηνο. Η Apple, εν πάση περιπτώσει, δεν θα είναι η πρώτη ομάδα που θα μπει στον τομέα αυτό. Οι κατασκευαστές όπως το Fitbit και το Outings βρίσκονται ήδη σε αυτήν την αγορά.

Όσον αφορά το ΗΚΓ, η Apple εργάζεται για να εξαλείψει ένα κενό. Με το Apple Watch Series 4 και 5, τα αποτελέσματα του ECG δεν είναι σαφή, όταν οι καρδιακοί ρυθμοί κυμαίνονται μεταξύ 100 και 120 παλμούς ανά λεπτό. Η βελτίωση προγραμματίζεται με μια ενημέρωση, αλλά πάλι δεν διευκρινίζεται αν πρόκειται για λογισμικό ή υλικό.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !