Η Apple επιβεβαιώνει ότι το iPhone 12 θα καθυστερήσει μερικές εβδομάδες αργότερα

0
Σε μια σπάνια παραδοχή καθυστέρησης, η Apple επιβεβαίωσε ότι η σειρά του iPhone 12 θα κυκλοφορήσει λίγες εβδομάδες αργότερα από το συνηθισμένο. Η δήλωση προήλθε από τον CFO της Apple Luca Maestri κατά τη διάρκεια της ανάλυσης κέρδους για το τρίτο τρίμηνο του 2020. Ο Maestri έκανε την ασυνήθιστη δήλωση μιλώντας για τα σχέδια της Apple για το οικονομικό τρίμηνο του 2020.
Η Apple κυκλοφόρησε το τρέχον iPhone 11 τον Σεπτέμβριο του 2019. Συνήθως οι κυκλοφορίες της Apple πραγματοποιούνται κατά το μήνα Σεπτέμβριο, με εξαίρεση το iPhone X, το οποίο ανακοινώθηκε τον Σεπτέμβριο αλλά κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο λόγω περιορισμών του εφοδιασμού.

«Όπως γνωρίζετε, πέρυσι ξεκινήσαμε να πουλάμε iPhone στα τέλη Σεπτεμβρίου», δήλωσε ο Maestri κατά τη διάρκεια της κλήσης. «Φέτος, αναμένουμε ότι η προσφορά θα είναι διαθέσιμη λίγες εβδομάδες αργότερα.»

Ενώ η Apple δεν μας είπε γιατί θα πραγματοποιηθεί η καθυστέρηση, υπάρχουν πιθανότητες να οφείλεται σε ζητήματα με την κινεζική αλυσίδα εφοδιασμού της, καθώς δεν λειτουργούσε πλήρως λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας.

Η Apple αναμένεται να λανσάρει 4 νέα μοντέλα iPhone φέτος. Το iPhone 12 5,4 ιντσών και 6,1 ιντσών μαζί με τα iPhone 12 Pro 6,1 ιντσών και 6,7 ιντσών. Όλα τα μοντέλα iPhone αναμένεται να διαθέτουν υποστήριξη 5G και οθόνες OLED.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !