Το Facebook πιστεύει ότι το iOS 14 θα μπορούσε να βλάψει τα διαφημιστικά του έσοδα

0
Το iOS 14 βελτιώνει το απόρρητο των χρηστών με νέες δυνατότητες και το Facebook πιστεύει ότι θα επηρεάσει αρνητικά τη διαφημιστική του δραστηριότητα. Αυτό είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό γιατί το κοινωνικό δίκτυο κερδίζει σχεδόν αποκλειστικά χρήματα από τη διαφήμιση. 
«Προσπαθούμε ακόμα να καταλάβουμε πώς θα είναι αυτές οι αλλαγές και πώς θα επηρεάσουν εμάς και τον υπόλοιπο κλάδο, και θα είναι πιο δύσκολο για τους προγραμματιστές εφαρμογών και άλλους να αναπτυχθούν χρησιμοποιώντας διαφημίσεις στο Facebook και αλλού, "είπε ο David Wehner, διευθυντής του Facebook στο CNBC και πρόσθεσε «Πιστεύουμε ότι το Facebook και οι στοχευμένες διαφημίσεις αποτελούν τη σωτηρία για τις μικρές επιχειρήσεις, ειδικά τις ημέρες του Covid-19, και ανησυχούμε ότι οι επιθετικές πολιτικές πλατφόρμας θα μειώσουν αυτή τη γραμμή ζωής σε μια γραμμή ζωής. όταν είναι τόσο σημαντικό για την ανάπτυξη και την ανάκαμψη των μικρών επιχειρήσεων » .

Το σημείο που ενοχλεί στο Facebook είναι το αναγνωριστικό για διαφημιζόμενους (IDFA), ένα αναγνωριστικό που χρησιμοποιείται από εφαρμογές για την παροχή συγκεκριμένης στοχευμένης διαφήμισης. Με το iOS 14, ζητείται από τον χρήστη (με ένα αναδυόμενο παράθυρο) εάν θα παραχωρήσει ή όχι την παρακολούθηση εφαρμογών. Εάν αρνηθεί, το Facebook και άλλοι δεν θα έχουν πολλά δεδομένα για τις διαφημίσεις τους.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !