Η Apple αγοράζει εταιρείες για καινοτομία και όχι για ανταγωνισμό, λέει ο Tim Cook

0
Η Apple ακολουθεί μια διαφορετική προσέγγιση από άλλες τεχνολογικές ομάδες όσον αφορά τις εταιρείες που εξαγοράζει. Η Apple στοιχηματίζει στην καινοτομία αντί να τις θάβει για να σταματήσει τον ανταγωνισμό. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο Tim Cook. 
«Αν κοιτάξετε τα πράγματα πίσω από την έρευνα, πρόκειται για εξαγορές και αν παρατηρήσατε, η προσέγγισή μας για τις εξαγορές ήταν να αγοράσουμε εταιρείες. όπου έχουμε προκλήσεις και πνευματική ιδιοκτησία και, στη συνέχεια να τις κάνουμε χαρακτηριστικό του τηλεφώνου », δήλωσε το αφεντικό της Apple στο CNBC .

Ο Mark Zuckerberg, ειδικότερα, ρωτήθηκε για τις εξαγορές. Τα email έδειξαν ότι το Facebook ήθελε να αγοράσει το Instragram με σκοπό να μην το έχει πλέον καποιος ανταγωνιστής. Κατά τον ίδιο τρόπο, τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία έχουν δείξει ότι η Amazon αγόρασε την Quidsi, τη μητρική εταιρεία της Diapers.com, για να μην την έχει πλέον ως ανταγωνιστή.

Ο Τιμ Κουκ αναφέρει ένα παράδειγμα για να ενισχύσει το σημείο του. "Ένα παράδειγμα αυτού είναι το Touch ID. Αγοράσαμε μια εταιρεία που επιτάχυνε το Touch ID σε ένα σημείο » . Υπάρχει επίσης η ανάληψη της εφαρμογής Workflow που έχει γίνει Συντομεύσεις σε κάθε iPhone. Η Apple αγόρασε επίσης το Texture για να δημιουργήσει το Apple News +.

Η μεγαλύτερη εξαγορά της Apple μέχρι σήμερα είναι η Beats το 2014, με τιμή 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !