Το Twitter ζητά από χρήστες εάν ενδιαφέρονται για τη λειτουργία Αναίρεση αποστολής ως μέρος της συνδρομής επί πληρωμή

0
Νωρίτερα αυτό το μήνα, φήμες ήθελαν ότι το Twitter ετοιμάζει μια premium συνδρομή για τον χρήστη. Η περιγραφή της εργασίας του Twitter αποκάλυψε ότι η εταιρεία εργάζεται για τη δημιουργία μιας νέας πλατφόρμας συνδρομών. Το Twitter εισήγαγε τώρα μια έρευνα που ρωτά τους χρήστες ποιες υπηρεσίες θα ήθελαν να έχουν ως μέρος μιας premium συνδρομής. 
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter Jack Dorsey επιβεβαίωσε ότι σχεδιάζει να ξεκινήσει μια πλατφόρμα εγγραφής και ο Andrew Roth, δημοσιογράφος, μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο οθόνης της έρευνας. Το Twitter χρειάζεται απεγνωσμένα μια δυνατότητα επεξεργασίας. Ωστόσο, η έρευνα δεν περιελάμβανε το ίδιο. Επιπλέον, αποτελείται από μια επιλογή που ονομάζεται "Αναίρεση αποστολής" που επιτρέπει στους χρήστες να ανακαλούν ένα Tweet εντός 30 δευτερολέπτων από την αποστολή.

Η λίστα περιλαμβάνει επίσης άλλες λειτουργίες όπως προηγμένα αναλυτικά στοιχεία, προσαρμοσμένα χρώματα για την εφαρμογή Twitter και λειτουργίες πρόσληψης θέσεων εργασίας. Παρακάτω είναι η πλήρης λίστα των χαρακτηριστικών,

Αναίρεση αποστολής - Αυτή η δυνατότητα θα επιτρέπει στους χρήστες να ανακαλούν ένα Tweet εντός 30 δευτερολέπτων. Το Undo Send δεν είναι ακριβώς μια δυνατότητα επεξεργασίας, αλλά είναι κάπως κοντά.
Επιτρέψτε στους χρήστες να προσαρμόζουν τα χρώματα για την εφαρμογή και τον ιστότοπο του Twitter.
Υποστηρίξτε βίντεο μεγαλύτερης και υψηλότερης ανάλυσης
Προηγμένη ανάλυση. Χρήσιμο για επωνυμίες και άτομα με μεγάλη παρακολούθηση
Προσαρμοσμένα σήματα προφίλ. Για παράδειγμα, οι δημοσιογράφοι θα μπορούσαν να έχουν κονκάρδες που αναφέρουν για ποια δημοσίευση εργάζονται.
Δυνατότητες πρόσληψης εργασίας (για απόσπαση θέσεων εργασίας και σύνδεση με πιθανούς προσλήψεις)
Προσαρμοσμένα αυτοκόλλητα και hashtag
Πληροφορίες για άλλους λογαριασμούς (οι οποίοι θα μπορούσαν να δείχνουν όλες τις προηγούμενες αλληλεπιδράσεις σας με έναν χρήστη)
Οι "ρόλοι χρηστών" έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν τους μεγάλους οργανισμούς να παρέχουν πρόσβαση σε εταιρικούς λογαριασμούς χωρίς να χρειάζεται να μοιράζονται απευθείας κωδικούς πρόσβασης
Χωρίς διαφημίσεις

Το Twitter ανησυχεί επίσης εάν μια πληρωμένη βαθμίδα θα διαταράξει τη θέση της ως ανοιχτής πλατφόρμας που υπάρχει μέχρι σήμερα. Στην έρευνα, η εταιρεία ρώτησε τους χρήστες αν πιστεύουν ότι οι συνομιλίες θα γέρνουν «υπέρ των πληρωμένων χρηστών».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !