Apple Watch Series 5: ζητήματα διάρκειας ζωής της μπαταρίας και απρόσμενες διακοπές λειτουργίας

0
Οι χρήστες με Apple Watch Series 5 αναφέρουν προβλήματα με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Μερικοί έχουν επίσης απρόσμενες καταρρεύσεις με κλείσιμο στη μέση της ημέρας, χωρίς προφανή λόγο.  
Οι μαρτυρίες που σχετίζονται με αυτά τα προβλήματα υπάρχουν στα φόρουμ της Apple , στα φόρουμ MacRumors και στο iMore . Μια γρήγορη ανάγνωση μας δείχνει ένα πρόβλημα του πραγματικού επιπέδου της μπαταρίας που φαίνεται να φταίει γιατί στις περισσότερες περιπτώσεις το Apple Watch αναφέρει επίπεδο μπαταρίας κοντά στο 100% για τις περισσότερες ημέρες πριν μειωθεί στο 50% και μετά να σβήσει. Υπάρχει επίσης η περίπτωση ότι το έξυπνο ρολόι απενεργοποιείται ξαφνικά ενώ απομένει 50%. Άλλοι λένε ότι το Apple Watch τους χρειάζεται πολύ χρόνο από 99% έως το 100% κατά τη φόρτιση.

Υπήρχαν παρόμοιες μαρτυρίες πριν από λίγους μήνες, αλλά πρόσφατα ξεκίνησαν ξανά, υποδηλώνοντας ένα πρόβλημα με την ενημέρωση του WatchOS. Η τελευταία ενημέρωση για το Apple Watch είναι το watchOS 6.2.8, το οποίο κυκλοφόρησε στις 15 Ιουλίου .

Οι χρήστες λένε ότι προσπάθησαν να επαναφέρουν το Apple Watch, αλλά τα σφάλματα επέμειναν. Η λειτουργική τους λύση ήταν η ανταλλαγή με την Apple για ένα νέο μοντέλο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !