Το πρώτο iPad mini του 2012 γίνεται παλιό προϊόν για την Apple

0
Η Apple ενημέρωσε σήμερα τη λίστα των παλαιών και ξεπερασμένων προϊόντων για να συμπεριλάβει και το πρώτο iPad mini που είδε το φως το 2012. Τώρα και αυτό θεωρείται παλιό προϊόν. 
Για την Apple, ο όρος "παλιά προϊόντα" αναφέρεται σε προϊόντα των οποίων το τέλος της πώλησης χρονολογείται από πέντε έως επτά χρόνια. Τα μοντέλα Mac, iPhone, iPad, iPod και Apple TV που θεωρούνται παλιά ενδέχεται να εξακολουθούν να λαμβάνουν επισκευή υλικού από τα κέντρα εξυπηρέτησης της Apple, συμπεριλαμβανομένων των Apple Stores, με διαθεσιμότητα αποθεμάτων ή σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Συγκριτικά, ο όρος «ξεπερασμένα προϊόντα» αναφέρεται σε προϊόντα των οποίων η ημερομηνία λήξης της αγοράς υπερβαίνει τα επτά χρόνια. Η Apple δεν πραγματοποιεί πλέον επισκευές υλικού σε ξεπερασμένα προϊόντα, χωρίς εξαιρέσεις. Τα εξουσιοδοτημένα κέντρα σέρβις της Apple δεν μπορούν να παραγγείλουν ανταλλακτικά για ξεπερασμένα προϊόντα.

Η εξυπηρέτηση μετά την πώληση για το πρώτο iPad mini παρέχεται ως τώρα. Όσοι έχουν αυτό το μοντέλο και χρειάζονται επισκευή, η ενδιαφέρονται ...να το κάνουν γρήγορα πριν το tablet γίνει παρωχημένο προϊόν για την Apple και δεν είναι πλέον επιλέξιμο για υπηρεσία μετά την πώληση.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !