Η Apple αγοράζει το Mobeewave, το οποίο μετατρέπει το iPhone σε τερματικό πληρωμών

0
Η Apple αγόρασε το Mobeewave για περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Bloomberg . Αυτή η καναδική εκκίνηση διαθέτει μια τεχνολογία που μπορεί να μετατρέψει το iPhone ή ένα smartphone Android σε τερματικό πληρωμών για κινητά. 
Η τεχνολογία του Mobeewave επιτρέπει στους αγοραστές να τοποθετούν την πιστωτική τους κάρτα ή το smartphone τους σε άλλο τηλέφωνο για να κάνουν μια πληρωμή. Το σύστημα λειτουργεί με μια εφαρμογή και δεν απαιτεί αξεσουάρ τρίτων. Το μόνο στοιχείο που απαιτείται είναι ότι το smartphone διαθέτει ένα τσιπ NFC που έχουν τα iPhone από το 2014 με το iPhone 6.

Το Mobeewave είχε δεκάδες υπαλλήλους και η Apple αποφάσισε να διατηρήσει την ομάδα που συνεχίζει να εργάζεται από το Μόντρεαλ. Η Apple επιβεβαίωσε την εξαγορά με το παραδοσιακό της μήνυμα: "Η Apple αγοράζει μικρές εταιρείες τεχνολογίας από καιρό σε καιρό και συνήθως δεν συζητάμε για τους στόχους ή τα σχέδιά μας . "

Τι θα κάνει η Apple με αυτήν την εξαγορά; Ο κατασκευαστής δεν το λέει ακόμα, αλλά είναι πιθανό η τεχνολογία της Mobeewave να ανταγωνιστεί εταιρείες όπως η Square. H τελευταία προσφέρει αξεσουάρ για τη μετατροπή των smartphone σε τερματικά πληρωμών. Με το Mobeewave, δεν υπάρχει ανάγκη για ένα συγκεκριμένο αξεσουάρ, το οποίο θα μπορούσε να ενδιαφέρει τους εμπόρους, ειδικά εάν η Apple προσφέρει εγγενώς υποστήριξη με μελλοντική ενημέρωση του iOS.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !