Cenamo: Δείτε τη κατάσταση της μπαταρίας σας ζωντανά και με έξυπνο τρόπο

0
Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια η Apple έχει κάνει τους χρήστες να ασχολούνται αρκετά συχνά με την μπαταρία των συσκευών τους και ένα αρνητικό σημείο είναι που αφαίρεσε και το ποσοστό από την ένδειξη επάνω δεξιά. 


Έτσι δεν έχουμε πολλές επιλογές για να δούμε λεπτομέρειες από την μπαταρία στα γρήγορα και θα πρέπει να ανοίξουμε διαφορα μενού του λειτουργικού.
Όμως και εδώ η κοινότητα του jailbreka φροντίζει να μας κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη.
Ένα νέο tweak που κυκλοφόρησε σήμερα μετατρέπει με έξυπνο τρόπο το Dock σε πληροφορίες για την μπαταρία μας.

Στις ρυθμίσεις του υπάρχουν δυο τρόποι με το πρώτο να εμφανίζει το ποσοστό της μπαταρίας με χρώμα που ανάλογα το ποσοστό γεμίζει η αδειάζει το dock (όπως σε μια μπαταρία).
Η δεύτερη επιλογη ειναι να μας εμφανίζει την κατάσταση της μπαταρίας με χρώματα σε όλο το Dock όπως για παράδειγμα να γίνετε κόκκινο όταν αδειάζει η πράσινο όταν είναι φορτισμένη.
επίσης θα βρείτε και άλλες πολλές ρυθμίσεις όπως για να αλλάξετε τα χρώματα με άλλα της επιλογής σας η ακόμη να το κάνετε πιο διακριτικό και άλλα.

Το tweak Cenamo θα το βρείτε δωρεάν στο ρεπό του chariz και είναι συμβατό με τα πιο γνωστά tweak για το Dock και στο ios 13.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !