Αγγλία: Η Apple ζητά από τους ιδιοκτήτες να μειώσουν τα ενοίκια του Apple Store κατά 50%

0
Με την κρίση του Covid-19, τα καταστήματα της Apple έπρεπε να κλείσουν για αρκετούς μήνες στον κόσμο. Στην Αγγλία, αυτό αντιπροσωπεύει σε 32 καταστήματα , τα οποία δεν μπορούσαν να συνεχίσουν τη δραστηριότητά τους έως τις 15 Ιουνίου.  
Έτσι, όταν ολοκληρώθηκε ο περιορισμός, η Apple αναζητά όλα τα πιθανά μέσα για την ελαχιστοποίηση των απωλειών, ιδίως χάρη σε μια πρόταση που έγινε απευθείας στους ιδιοκτήτες που ενοικιάζουν τους χώρους των καταστημάτων. Η εταιρεία τους ζήτησε να μειώσουν το ενοίκιο στο μισό, καθώς και να προσφέρει σε αντάλλαγμα μια συγκεκριμένη περίοδο ενοικίασης. Για όσους θα αποδέχονταν αυτήν την προσφορά, η εταιρεία θα είχε ως βασικό επιχείρημα την αύξηση της διάρκειας που είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις συμβάσεις μίσθωσης.

Σύμφωνα με τους The Times , η Apple θα είχε επικοινωνήσει με περισσότερους από τριάντα ιδιοκτήτες για να τους προσφέρει την ιδέα, με τη διάρκεια της σύμβασης να αυξάνεται κατά αρκετά χρόνια σε περίπτωση συμφωνίας. Αυτή η πρόταση σίγουρα φαίνεται πολύ τολμηρή, ειδικά επειδή η Apple σαφώς δεν είναι μία από τις εταιρείες που απειλούνται από την κρίση και δεν θα κλείσει σύντομα. Ωστόσο, άλλες εταιρείες έχουν ήδη επωφεληθεί από τέτοιες χειρονομίες, επομένως η πρόταση δεν προκαλεί έκπληξη. Ωστόσο, οι ιδιοκτήτες αναμφίβολα δεν θα είναι  πολύ ευαίσθητοι πατώντας στην καλά σχεδιασμένη φορολογική βελτιστοποίηση που παρουσιάστηκε  τον Ιούλιο, όπου τα στοιχεία έδειξαν ετήσια έσοδα ύψους 1,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την εταιρεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, για πληρωτέοι φόροι 8 εκατομμυρίων δολαρίων .

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !