Αποτρέψτε τους κλέφτες από το κλείσιμο του iPhone σας με το LockShut Tweak

0
Aν θέλετε να ενισχύσετε την ασφάλεια του iPhone σας, τότε το LockShut tweak είναι απαραίτητο για εσάς. Αυτό το νεο tweak ασφαλείας για σπασμένες συσκευές jailbreak προστατεύει τη συσκευή από κλέφτες που κατάφεραν να πάρουν στην κατοχή τους το κινητό σας.  
Χρησιμοποιώντας το LockShut tweak μπορείτε ουσιαστικά να απενεργοποιήσετε την ενέργεια τερματισμού λειτουργίας στη συσκευή σας. Αυτό σημαίνει ότι κανείς δεν θα μπορεί να τερματίσει το iPhone σας ακόμα κι αν το προσπάθησαν αφού το κλέψουν.

Όταν το LockShut tweak είναι ενεργό, το iPhone θα απενεργοποιηθεί μόνο μετά τον έλεγχο ταυτότητας με το Face ID ή το Touch ID.

Ένα άλλο πολύ ωραίο χαρακτηριστικό που φέρνει το LockShut στο iPhone ονομάζεται Fake shutdown. Αυτή η λειτουργία θα ξεκινήσει ένα ψεύτικο κλείσιμο κάθε φορά που κάποιος προσπαθεί να κλείσει το iPhone σας ενώ είναι κλειδωμένο. Ενώ η συσκευή φαίνεται να απενεργοποιείται δίνοντας στον κλέφτη την εντύπωση ότι έχει απενεργοποιήσει τη συσκευή, η συσκευή θα παραμείνει εν μέρει λειτουργική.

Όλες οι ειδοποιήσεις και τα πλευρικά κουμπιά είναι απενεργοποιημένα ενώ είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία Μην ενοχλείτε. Ωστόσο, η συνδεσιμότητα της συσκευής και η ικανότητά σας να την παρακολουθείτε μέσω του Find My iPhone θα παραμείνει άθικτη, επιτρέποντάς σας να βρείτε τη συσκευή σας όσο και αν ο κλέφτης πιστεύει ότι είναι απενεργοποιημένη και μη ανιχνεύσιμη. Οι χρήστες μπορούν να ξυπνήσουν ξανά τη συσκευή πατώντας ταυτόχρονα και τα κουμπιά αύξησης έντασης και μείωσης έντασης.

Μπορείτε να αγοράσετε το LockShut tweak για τη συσκευή σας από το Chariz repo , όπου είναι διαθέσιμο για 0,99 $. Είναι συμβατό με το iOS 11 μέχρι το iOS 13.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !