Το Caim Tweak φέρνει τη δυνατότητα καρφιτσώματος της εφαρμογής μηνυμάτων του iOS 14 στο iOS 13

0
Η εφαρμογή Messages αποκτά μια ωραία λειτουργία και ειναι αυτή του καρφιτσώματος του νήματος μιας συνομιλίας στο iOS 14 που επιτρέπει στους χρήστες να καρφιτσώνουν σημαντικές συνομιλίες στην κορυφή της λίστας. Αυτή είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη λειτουργία που θα κάνει τη χρήση της εφαρμογής Μηνύματα ακόμη πιο βολική. 
Ένα νέο jailbreak tweak που ονομάζεται Caim μεταφέρει τη λειτουργία του iOS 14 τώρα στο iOS 13. Αυτό ουσιαστικά επιτρέπει στους χρήστες με jailbreak να απολαμβάνουν τη δυνατότητα της μελλοντικής έκδοσης του iOS τώρα χωρίς να εγκαταστήσουν το iOS 14 beta στις συσκευές τους.

Η εφαρμογή αυτού του tweak είναι τόσο καλά προσαρμοσμένη που είναι δύσκολο να καταλάβετε εάν χρησιμοποιείτε ένα jailbreak tweak ή χρησιμοποιείτε τη δυνατότητα εγγενών καρφιτσωμένων συνομιλιών του iOS 14. Στην πραγματικότητα, ο προγραμματιστής λέει ότι στόχος του ήταν να κάνει το tweak όσο το δυνατόν πιο κοντά στο iOS 14, και λέμε ότι η δουλειά έγινε πολύ καλά.

Μπορείτε να καρφιτσώσετε μια συνομιλία σύροντάς την και, στη συνέχεια, πατώντας το κουμπί Pin. Μπορείτε επίσης να καρφιτσώσετε συνομιλίες πατώντας στο εικονίδιο κουκκίδων από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης και, στη συνέχεια, πατήστε την επιλογή Pin. Μπορείτε να καταργήσετε την καρφιτσωμένη κατάσταση μιας συνομιλίας ακολουθώντας τα ίδια βήματα.

Το tweak υποστηρίζει επίσης την οριζόντια λειτουργία της εφαρμογής Messages.

Το Caim tweak είναι συμβατό με iPhone και iPad. Λειτουργεί με iOS 13 ή μεταγενέστερη έκδοση. Μπορείτε να το κατεβάσετε από το repo Twickd για 1,29 $.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !