iPhone 12: Η δημοσκόπηση της Apple ενισχύει την ιδέα της αφαίρεσης του φορτιστή από το κουτί

0
Οι τελευταίες φήμες έχουν ήδη αποκαλύψει ότι η Apple δεν πρέπει να περιλαμβάνει φορτιστή στο κουτί του iPhone 12. Η Apple ενισχύει αυτήν την ιδέα λίγο περισσότερο σήμερα με μια έρευνα που αποστέλλεται σε ορισμένους πελάτες. 
Η έρευνα ρωτά τους χρήστες τι έκαναν με το φορτιστή USB στο παλιό τους iPhone μετά την αντικατάσταση του smartphone με ένα νέο μοντέλο. Επομένως, η Apple στοχεύει άτομα που χρησιμοποιούν ήδη ένα iPhone και αγόρασαν πρόσφατα ένα νέο. Δίδονται πολλές πιθανότητες απαντήσεων:

Το πούλησα ή το έκανα ανταλλαγή με το iPhone μου
το εχασα
Το έδωσα σε ένα μέλος της οικογένειας ή σε έναν φίλο
Το χρησιμοποιώ πάντα στο σπίτι
Το χρησιμοποιώ πάντα έξω (στη δουλειά, στο σχολείο ή σε άλλα μέρη)
Το έχω ακόμα, αλλά δεν το χρησιμοποιώ

Η Apple σίγουρα θα βασιστεί στις απαντήσεις γιατί πιθανώς ίσως να αλλάξει γνώμη και να συμπεριλάβει φορτιστή στο κουτί του iPhone 12. Η έρευνα έχει σταλεί τουλάχιστον σε όλους τους χρήστες στη Βραζιλία προς το παρόν.

Σύμφωνα με τις φήμες, η Apple θέλει να αφαιρέσει το φορτιστή και τα ακουστικά από το κουτί για να μπορεί να πουλήσει το iPhone 12 στην ίδια τιμή με το iPhone 11 (το κόστος παραγωγής είναι υψηλότερο ιδίως λόγω της υποστήριξης των 5G. Ένα άλλο επιχείρημα θα ήταν να κάνουμε μια χειρονομία για το περιβάλλον, επειδή πολλοί άνθρωποι έχουν ήδη αρκετούς φορτιστές.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !